in , , ,

Αutumn Νails: Πάρε ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ μέσα από 40 σχέδια

Αutumn Νails: Πάρε ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ μέσα από 40 σχέδια
Αutumn Νails: Πάρε ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ μέσα από 40 σχέδια

Nude, απαλά, αλλά και σκούρα μανό συνδυάζονται αρμονικά δημιουργώντας εκπληκτικά nail art που θα λατρέψετε. Οι παρακάτω φωτογραφίες παρουσιάζουν μερικές από τις ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε προκειμένου να αποκτήσετε κι εσείς ένα μαγευτικό σχέδιο στα νύχια αυτό το Φθινόπωρο.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και μην διστάσετε να το αντιγράψετε!

Autumn nails σε ανοιχτά χρώματα

Autumn nails (4)
Autumn nails (10)
Autumn nails (11)
Autumn nails (9)
Autumn nails (8)
Autumn nails (2)
Autumn nails (7)
Autumn nails (5)
Autumn nails (3)
Autumn nails (13)
Autumn nails (12)
Autumn nails (6)

Τα απαλά χρώματα σε nude αποχρώσεις, αλλά και ροζ είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για ένα εντυπωσιακό σχέδιο μανικιούρ ακόμη και την περίοδο του Φθινοπώρου.

Τα ανοιχτόχρωμα αυτά βερνίκια μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για την δημιουργία όμορφων autumn nails που θα ξεχωρίσουν. Συνδυάζονται εκπληκτικά μεταξύ τους και με την προσθήκη λίγου glitter μπορούν να απογειωθούν.

10 Συμβουλές για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ να Τρώτε τα Νύχια σας για ΠΑΝΤΑ

Ιδανικά για την εποχή nail art σχέδια σε ανοιχτά χρώματα είναι τα πλεκτά νύχια, τα γραμμικά σχέδια, αλλά και τα φλοράλ. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αμέτρητες ακόμη ιδέες για εντυπωσιακό φθινοπωρινό μανικιούρ σε απαλούς τόνους. Απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και θα εντυπωσιάσετε τις φίλες σας με το τελικό αποτέλεσμα!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Σκούρα σχέδια

Autumn nails (16)
Autumn nails (19)
Autumn nails (14)
Autumn nails (22)
Autumn nails (20)
Autumn nails (21)
Autumn nails (25)
Autumn nails (15)
Autumn nails (26)
Autumn nails (27)
Autumn nails (24)
Autumn nails (23)
Autumn nails (28)
Autumn nails (18)
Autumn nails (17)
Autumn nails (29)

Πέρα από τα απαλά και ανοιχτά χρώματα μανό όμως, την εποχή αυτή ιδανική επιλογή αποτελούν και τα σκούρα νύχια. Μανικιούρ σε αποχρώσεις καφέ, πράσινο, μπλε, μωβ, σκούρο κόκκινο – μπορντό, αλλά και μαύρο είναι τα πιο αγαπημένα.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν τα συγκεκριμένα χρώματα βερνικιών και βάψτε τα νύχια σας δημιουργώντας εκπληκτικά autumn nails. Ζωγραφίστε φθινοπωρινά τοπία, όπως τα φύλλα των δένδρων, γραμμικά σχέδια, αλλά και νύχια μάρμαρο κάνοντας ένα μαγευτικό σχέδιο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αν πάλι δεν θέλετε να πετύχετε ένα εξ’ ολοκλήρου σκούρο βάψιμο, μπορείτε να κάνετε ένα ή περισσότερα νύχια πιο ανοιχτόχρωμα, είτε να προσθέσετε glitter. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό και περισσότερο φωτεινό.

Μονόχρωμα autumn nails βαμμένα με πολλά διαφορετικά χρώματα

Autumn nails (32)
Autumn nails (35)
Autumn nails (36)
Autumn nails (30)
Autumn nails (31)
Autumn nails (39)
Autumn nails (34)
Autumn nails (33)
Autumn nails (38)
Autumn nails (41)
Autumn nails (40)
Autumn nails (37)

Ενδιαφέρουσα πρόταση για την εποχή, αλλά και για όλη την διάρκεια του χρόνου, αποτελούν τα πολύχρωμα νύχια. Είτε δεν ξέρετε ποιο χρώμα να επιλέξετε ή απλά θέλετε να δημιουργήσετε ένα παιχνιδιάρικο και απλό σχέδιο νυχιών, η πρόταση αυτή είναι ιδανική. Βάψτε κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα βερνικιού!

Συνδυάστε λοιπόν διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος ή παρεμφερείς αποχρώσεις και κάντε ένα μαγευτικό μανικιούρ. Μάλιστα ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς για την εποχή συνδυασμούς χρωμάτων στα μανό είναι τα γήινα. Χρωματίστε λοιπόν καφέ, πράσινα, κίτρινα και μπεζ τα νύχια σας, και έτσι απλά θα έχετε κάνει ένα πολύ trendy και μοναδικό μανικιούρ.

Εξίσου όμορφα είναι και τα νύχια σε μπορντό, μωβ και μπεζ αποχρώσεις, αλλά και τα μπλε.

Οι παραπάνω φωτογραφίες δείχνουν μόνο μερικές από τις εκδοχές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα γούστου τι θα επιλέξετε!

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια.

via beautetinkyriaki

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Σκοτεινά Υπνοδωμάτια που Εντυπωσιάζουν

Τι Λαιμόκοψη να Επιλέξετε Ανάλογα με τον Σωματότυπό σας