in , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Σκοτεινά Υπνοδωμάτια που Εντυπωσιάζουν

Αν σας αρέσουν τα μουντά και τα σκούρα χρώματα, αν σας αρέσει να μένετε σε σκοτεινούς χώρους, επιλέξτε ένα σχέδιο με σκούρο χρώμα για την κρεβατοκάμαρά σας. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας σε σκούρες αποχρώσεις και να το κάνετε πολύ φιλόξενο.

7 Τάσεις Διακόσμησης Υπνοδωματίου για το Σήμερα!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Σκοτεινά Υπνοδωμάτια που Εντυπωσιάζουν
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Σκοτεινά Υπνοδωμάτια που Εντυπωσιάζουν

Στυλ και χρώματα

Επιλέξτε οποιοδήποτε στυλ θέλετε, καθώς τα σκούρα χρώματα είναι κλασικά και θα ταιριάζουν με οποιοδήποτε στυλ: γκλαμ, μοντέρνο, μινιμαλιστικό, σύγχρονο, ρουστίκ και πολλά άλλα. Οι σκοτεινοί χώροι δεν αφορούν μόνο το μαύρο, μπορούν να είναι πράσινο του κυνηγού, ναυτικό μπλε, σκούρο μοβ, γκρι του γραφίτη, μπορντό. Μπορείτε να προσθέστε μερικές πινελιές με ανοιχτότερα χρώματα, ουδέτερα ή ακόμη με μεταλλικές αποχρώσεις όπως χρυσό, χάλκινο ή ασήμι για κομψότητα. Τα εντελώς μαύρα δωμάτια είναι επίσης μια δημοφιλής ιδέα.

Διακοσμητικά

Αποφασίστε ποια έπιπλα θα χρησιμοποιήσετε εκτός από το κρεβάτι: ντουλάπια, ντουλάπες, κομοδίνα, πάγκοι, καρέκλες και ούτω καθεξής. Διατηρήστε το συνδυασμό χρωμάτων για να επιτύχετε μια εκλεπτυσμένη σκοτεινή όψη, διαλέγοντας κομμάτια που ταιριάζουν με το επιλεγμένο στυλ. Τοποθετήστε έναν όμορφο πολυέλαιο και μερικά απλίκες γιατί αν και ο χώρος σας είναι σκοτεινός, χρειάζεστε σίγουρα φως και μερικές φορές ακόμη περισσότερο από ό, τι σε ένα συνηθισμένο δωμάτιο. Ζωντανέψτε τον χώρο με γλάστρες και άνθη!

12 DIY Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου Υπνοδωματίου

21 Κομψές Ιδέες Παριζιάνικης Διακόσμησης Υπνοδωματίου

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Χαλί από Παλιά Πουλόβερ Χωρίς Ράψιμο

DIY Χαλί από Παλιά Πουλόβερ Χωρίς Ράψιμο

Αutumn Νails: Πάρε ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ μέσα από 40 σχέδια

Αutumn Νails: Πάρε ιδέες για φθινοπωρινό μανικιούρ μέσα από 40 σχέδια