in , , ,

Πώς να Αναμείξετε τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

διακοσμηση,διακοσμηση σπιτιου,διακοσμηση,συμβουλες διακοσμησης,συμβουλες διακοσμησης
Πώς να Αναμείξετε τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

Είναι υπέροχο να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο όπου κάθε αντικείμενο είναι συμβατό. Ωστόσο, η υπερβολική ομοιομορφία μπορεί να είναι εξαιρετικά βαρετή. Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων αναμιγνύουν ασυνήθιστους συνδυασμούς για να δημιουργήσουν μια συναρπαστική, εξαιρετικά εξατομικευμένη εμφάνιση. Δείτε πώς μπορείτε να αναμείξτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας για ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα.

Συνδυάστε διάφορα στιλ επίπλων

Ένας τρόπος για τα έπιπλα καθιστικού είναι να τα επιλέξετε όλα με το ίδιο στυλ. Ωστόσο, εάν θέλετε να δώσετε ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, επιλέξετε ένα ή δύο έπιπλα με διαφορετικό στυλ σε σχέση με τα άλλα για να δημιουργήσετε ένα συνδυασμό στυλ. Απλώς θυμηθείτε ότι πάρα πολλά διαφορετικά στυλ μπορούν να κάνουν το χώρο σας να φαίνεται χαοτικός. Επιλέξτε μόνο δύο στυλ για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε μοντέρνα με μερικά vintage έπιπλα για να έχετε μια κομψή εμφάνιση. Ή, μπορείτε να προσθέσετε ένα κομμάτι εξοχικού στιλ σε παραδοσιακά έπιπλα.

Ανακατέψτε τα υλικά

Τα πάντα δεν χρειάζεται να είναι κατασκευασμένα από τα ίδια υλικά. Μπορείτε να το αλλάξετε χρησιμοποιώντας μια απλή καρέκλα με μεταλλικά πόδια δίπλα σε μια καρέκλα με ταπετσαρία. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό με τα διακοσμητικά.

Για παράδειγμα, μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με κρεμαστά μακραμέ και μοντέρνα τέχνη. Τοποθετήστε τα γυαλιστερά αντικείμενα δίπλα-δίπλα με διακοσμητικά από μαλακά υφάσματα. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να βρείτε τον συνδυασμό που σας ευχαριστεί.

Πως να Φτιάξετε Πασχαλινούς Δίσκους και να απογειώσετε την Διακόσμηση του σπιτιού σας!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Υφές σε στρώσεις

Η χρήση διαφορετικών υφών δημιουργεί μια οπτικά ελκυστική εμφάνιση. Ένας τρόπος για να συνδυάσετε τις υφές είναι να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρια. Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι με εξογκώματα πάνω από λείο σατέν ή βαμβακερό μαξιλάρι. Ή τοποθετήστε ένα μαλακό, βελούδινο μαξιλάρι πάνω από έναν κομψό δερμάτινο καναπέ.

Προσθέστε χρώματα και μοτίβα με αντίθεση

Αυτό είναι ένα παλιό κόλπο, αλλά σίγουρα αξίζει. Εάν προτιμάτε ένα μονοχρωματικό ή σιωπηλό συνδυασμό χρωμάτων, προσθέστε πινελιές φωτεινών χρωμάτων για αντίθεση. Δώστε προσοχή που τα τοποθετείτε καθώς τραβούν το μάτι στα σημεία που θέλετε να αναδείξετε περισσότερο. Μπορείτε επίσης να τονίσετε με έντονα σχέδια. Για παράδειγμα, σε ένα δωμάτιο όπου τα έπιπλα είναι ίδιων αποχρώσεων, τοποθετήστε μια καρέκλα με πολύχρωμο κεντητό σχέδιο ή ένα διακοσμητικό μαξιλάρι με γεωμετρικό σχέδιο.

10 Διάσημοι ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ και εμείς βλέπουμε την ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ του σπιτιού τους!

πηγή φωτογραφιών: topdreamer

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Καθημερινές Συνήθειες,συμβουλες υγειας,συμβουλες υγειας και ομορφιας,συμβουλες ομορφιας,συμβουλες καθημερινοτητας,χρησιμα

12 Καθημερινές Συνήθειες που Πρέπει να Σταματήσετε

Εναλλακτικές Χρήσεις για τα Φακελάκια Τσαγιού,ομορφια,συμβουλες ομορφιας,υγεια,συμβουλες υγειασ,συμβουλες υγειας και ομορφιας,σπιτικα κολπα,χρησιμα,φακελάκια τσαγιού,τσάι

6 Εναλλακτικές Χρήσεις για τα Φακελάκια Τσαγιού