in , , ,

“Botox” στη διακόσμηση του σπιτιού σας με νεανικές αλλαγές!

Όπως φροντίζετε την επιδερμίδα σας -της βάζετε κρέμες και την περιποιείστε μέρα νύχτα με ευλάβεια- έτσι πρέπει να φροντίζετε και το σπίτι σας εντάσσοντας μερικά από τα νεανικά στοιχεία που σας αναφέρουμε παρακάτω.

Λευκό στους τοίχους Ένα σπίτι με λευκούς τοίχους είναι διαχρονικό. Δε χρειάζεται να κάνετε υπερβολές για να δείξει το σπίτι σας πιο νεανικό. Βάψτε το απλά λευκό για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Αυτός είναι ο καμβάς φρεσκάδας που θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες.

Ο δίσκος ως διακοσμητικό στοιχείο και απογειώστε το σπίτι σας!

Ρίγες Αν επιθυμείτε το σπίτι σας να γίνει σούπερ μοντέρνο βάλτε του ρίγες (είτε μαύρο-άσπρο είτε μπλε-άσπρο). Με αυτόν τον τρόπο έχετε επιλέξει το τέλειο print για ένα νεανικό σπίτι που θα δείχνει φρέσκο για πάντα.

Ξύλινα πατώματα Τα πλακάκια και το μάρμαρο υπάρχουν σε πολλά σπίτια. Αν, όμως, ψάχνετε για κάτι διαχρονικό το οποίο θα κάνετε μία φορά και θα είναι όμορφο όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτό είναι το ξύλο. Τα ξύλινα δάπεδα θα είναι πάντα στη μόδα.

Φωτεινά χρώματα Προσπαθήστε να βάλετε περισσότερο φως στο σπίτι σας παίρνοντας συμβουλές από τα παιδιά ή τα εγγόνια σας. Ένα νέο κάλυμμα για τον «κουρασμένο» σας καναπέ ή ένα όμορφο σε παστέλ αποχρώσεις χαλί μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μαξιλάρια που ανανεώνονται κάθε σεζόν Όπως και να το κάνουμε τα μαξιλάρια δεν είναι μια ακριβή επένδυση. Αν θέλετε το σπίτι σας να δείχνει πάντα νεανικό και μοντέρνο ανανεώνετε κάθε σεζόν τα διακοσμητικά μαξιλάρια σας ανάλογα με τις τάσεις. Έτσι, το σπίτι σας θα δείχνει ζωντανό και φρέσκο χωρίς να χρειάζεται να βάζετε το χέρι σας βαθιά στην τσέπη. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να βάλετε φλοράλ, ριγέ ή μαξιλάρια με διάφορα μοτίβα στο καθιστικό σας. Κάτι παρόμοιο μπορείτε να κάνετε και με τα σεντόνια του υπνοδωματίου σας παίρνοντας όποτε νομίζετε ότι χρειάζεται ανανέωση 1-2 σεντόνια τα οποία θα ανταποκρίνονται στις τάσεις της κάθε σεζόν.

Βιβλία Τα βιβλία δε θα είναι ποτέ εκτός μόδας. Δείξτε τα με περηφάνια και γεμίστε το σπίτι σας με αυτά. Μπορείτε να βάλετε και 1-2 (τα αγαπημένα σας) στο coffee table του καθιστικού σας για να δηλώσετε τα ενδιαφέροντά σας και να δημιουργήσετε έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκινήσει μια συζήτηση με τους καλεσμένους σας.

Έργα τέχνης που αγαπάτε Επιλέξτε έργα τέχνης που αγαπάτε. Αν τα διαλέξετε μόνο με βάση τα trends κάποια στιγμή θα είναι εκτός μόδας. Επομένως, το ίδιο θα συμβεί και με το δωμάτιο το οποίο διακοσμούν. Αν πάλι κάποια στιγμή νιώσετε πως το έργο που έχετε κρεμασμένο στον τοίχο δε σας εκφράζει πια, αντικαταστήστε το με ένα καινούργιο. Και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία. Μια ωραία ασπρόμαυρη φωτογραφία ταιριάζει σχεδόν σε κάθε διακόσμηση.

Μίνιμαλ έπιπλα για τα gadget σας Σταματήστε να δίνετε πολλά χρήματα για το επιπλάκι που τοποθετείτε την τηλεόραση, τον υπολογιστή ή το ηχοσύστημά σας. Αν είναι κάτι εξεζητημένο θα πρέπει να το αντικαθιστάτε κάθε φορά που αλλάζετε τηλεόραση ή κάποια άλλη συσκευή με αποτέλεσμα να ξοδεύετε πολύ περισσότερα χρήματα απ’ όσα θα έπρεπε. Αν είναι φτηνό θα αντικατασταθεί πιο εύκολα, ενώ αν είναι μίνιμαλ θα μπορεί να ταιριάξει σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας.

Αυτοκόλλητα πόρτας – καλύψτε φθορές, μετατρέψτε τις πόρτες σε διακοσμητικά στοιχεία!

via spirossoulis

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 +1 Εύκολες DIY Ιδέες Μωσαϊκών για Κήπο και Αυλή

25 καθημερινές γυναίκες που ανακάλυψαν πόσο όμορφες είναι, όταν άλλαξαν χτένισμα στα μαλλιά τους