in , ,

13 Πράγματα που σας Δείχνουν 10 Χρόνια Μεγαλύτερες

Υπάρχουν μερικές γυναίκες που προσπαθούν να φαίνονται νεότερες και καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια απλή, ευάερη εμφάνιση παρά την ηλικία τους. Υπάρχουν όμως και νεαρά κορίτσια που φαίνονται πολύ μεγαλύτερα από ό, τι είναι πραγματικά. Για να αποφευχθεί αυτό, πρέπει να λάβουν υπόψη πολλά σημαντικά πράγματα και να επιλέξουν τα σωστά ρούχα, αξεσουάρ και μακιγιάζ. Υπάρχουν κάποια πράγματα που σας κάνουν να φαίνεστε 2-10 χρόνια μεγαλύτερες από ό, τι στην πραγματικότητα, τα οποία μπορούν να υπάρχουν στην ντουλάπα σας.

Παπούτσια Mary Jane

© picture alliance / Runway Manhat / East News© picture alliance / Runway Manhat / East News

Παπούτσια με λεπτό λουράκι και στρογγυλεμένα δάκτυλα μας δείχνουν μεγαλύτερες και καταστρέφουν ακόμη και την πιο κομψή εμφάνιση. Οι γυναίκες που τα φορούν ισχυρίζονται ότι είναι άνετα. Φυσικά, τα παπούτσια που φοράμε κάθε μέρα πρέπει να είναι άνετα, αλλά μπορούν να είναι και κομψά. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση θα ήταν παπούτσια χωρίς λουράκι και πιο μυτερά δάχτυλα. Λάβετε υπόψη ότι τα λουράκια φαίνονται όμορφα μόνο στα σανδάλια.

Πλεκτά ρούχα με περίπλοκο τρόπο

© Venturelli / WireImage / gettyimages© ansyvan / easyfotostock / East News

Πρέπει να είσαστε εξαιρετικά προσεκτικές με τα πλεκτά. Τα απλά πλεκτά ρούχα φαίνονται αρκετά κομψά, αλλά αν διαθέτουν περίπλοκα σχέδια, μοιάζουν ντεμοντέ. Και δεν έχει σημασία αν τα ρούχα είναι “χειροποίητα” καθώς η λέξη δεν είναι συνώνυμη με το “μοντέρνο” ή “κομψό”.

Τσάντες χωρίς σχήμα

© Sam Sharma / Nathanael Jones, PacificCoastNews.com / East News© PacificCoastNews / East News

Μια μεγάλη, χωρίς σχήμα τσάντα μπορεί να κάνει το σώμα μιας γυναίκας να φαίνεται άμορφο και να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Είναι καλύτερα να επιλέξετε απλά, γεωμετρικά σχήματα. Δίνουν δομή στη σιλουέτα σας και πιο μοντέρνα όψη. Επίσης, φροντίστε να μην επιλέξετε τσάντες με πολλά διακοσμητικά στοιχεία. Σε αυτήν την περίπτωση, το λιγότερο είναι περισσότερο.

Φούστα Godet

© EVERETT COLLECTION / East News© Kevan Brooks / AdMedia / Capital Pictures / East News

Αυτή η φούστα υποτίθεται ότι δίνει κάποια ισορροπία στους μεγάλους γοφούς, αλλά θεωρείται ρετρό στυλ και γι’ αυτό οι γυναίκες που τις φορούν πάντα φαίνονται μεγαλύτερες.

Ντεμοντέ μαντίλια

© Depositphotos© Will Groves, PacificCoastNews.com / East News

Αυτά τα μαντήλια δεν ζεσταίνουν μόνο , αλλά σας κάνουν επίσης να φαίνεστε πολύ μεγαλύτερες. Θα πρέπει να συνδυάζονται με κάποια αντίθετα ρούχα όπως μινιμαλιστικά, στρατιωτικά ή ακόμα και στυλ ροκ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Λαμπερά μπεζ καλσόν

© LFI / Photoshot / REPORTER / East News

Πολλές μοντέρνες γυναίκες της δεκαετίας του ’90 φορούσαν τέτοια καλσόν. Αλλά σήμερα, θεωρούνται κιτς. Κάνουν την εμφάνιση να φαίνεται πολύ απλή και τα πόδια παχύτερα. Αν θέλετε να φοράτε καλσόν σε μπεζ χρώμα, θα πρέπει να είναι ματ και όσο το δυνατόν πιο παρόμοιο με το χρώμα του δέρματος σας.

Ογκώδη κοσμήματα

© face to face / Reporter/Reporter / East News© SOLARPIX.COM / East News

Μακριά κολιέ από διαφορετικά πετράδια και λαμπερά πράγματα κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από ότι είναι. Και αν φοράτε δαχτυλίδια με μεγάλα πετράδια, τα χέρια αρχίζουν να φαίνονται πολύ γερασμένα. Εάν μια ηλικιωμένη γυναίκα φοράει ένα τέτοιο δαχτυλίδι, θα αποσπάσει την προσοχή από το δέρμα της, αλλά τα νεαρά κορίτσια δεν χρειάζεται να φορούν τέτοια κοσμήματα.

Μπερέ

© LRNYC / MEGA / Mega Agency / East News© Everett Collection / East News

Στο παρελθόν, τα μπερέ θεωρούνταν κομψά και γοητευτικά. Γενικά, τα μπερέ δεν φαίνονται πολύ μοντέρνα και γι’ αυτό πολλές γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας τα αγαπούν.

Φωτεινά σχέδια

© 0000554 / Reporter / East News© 0000466 / Reporter / East News

Η πιο επικίνδυνη περιοχή για φωτεινά σχέδια είναι γύρω από το πρόσωπο. Εδώ ταιριάζουν τα χρώματα που φαίνονται καλά επάνω σας και όλα τα χρώματα που δεν είσαστε τόσο σίγουρες αν σας ταιριάζουν θα πρέπει να φορεθούν στο κάτω μισό σας. Αυτή η σωστή τοποθέτηση χρώματος μπορεί να φαίνεται υπέροχη σε όλες. Και αν έχετε ένα φόρεμα με ένα σχέδιο για το οποίο δεν είστε σίγουρες, βάλτε ένα μπλουζάκι από πάνω, καθώς αυτή είναι μια από τις πιο μοντέρνες σύγχρονες λύσεις.

Μεταξωτά μαντήλια

© BIGPICTURESPHOTO.COM / East News© Coleman-Rayner / East News

Σε αυτήν την περίπτωση, όλα εξαρτώνται από το πώς το μαντήλι συνδυάζεται με άλλα ρούχα. Όσο πιο περίπλοκος είναι ο τρόπος που είναι δεμένο, τόσο μεγαλύτερη φαίνεστε. Για να δημιουργήσετε μια νεότερη εμφάνιση, φορέστε αυτό το αξεσουάρ όσο πιο απλά μπορείτε. Τα μαντήλια πρέπει να συνδυάζονται μόνο με casual ρούχα.

Φαρδιά ρούχα

© Nicolas Kovarik / IP3 / Getty Images Entertainment / gettyimages© RW / MPI / Capital Pictures/ East News

Προσπαθώντας να κρύψουν τις ατέλειες του σώματος, πολλές γυναίκες φορούν φαρδιά ρούχα. Ναι, τα υπερμεγέθη ρούχα είναι τάση, αλλά αν κάνετε λάθος τις αναλογίες, μπορεί να προσθέσουν μερικά εκατοστά και μερικά χρόνια που σίγουρα δεν θέλετε. Για να το αποφύγετε αυτό, ακολουθήστε έναν απλό κανόνα: φαρδύ πάνω με στενό κάτω ή αντίστροφα.

Μπλούζα με Jabot

© Steve Ross / Capital Pictures / East News© Zach Dodds / DPA/East News

Αυτό το διακοσμητικό στοιχείο είναι παρελθόν και μπορεί να φαίνεται καλό σε μια ηλικιωμένη. Τα νεαρά κορίτσια θα φαίνονται μεγαλύτερα. Τα ρούχα χωρίς διακοσμητικά στοιχεία φαίνονται απλά, πιο φρέσκα και νεανικά.

Ορισμένα υφάσματα

© Robert Kenney / Everett Collection / Everett Collection / East News© picture alliance / Runway Manhat / East News

Υφάσματα όπως σατέν, βελούδο και τουίντ πρέπει να φοριούνται πολύ προσεκτικά. Μπορείτε να φορέσετε μοντέρνο βελούδινο παντελόνι εάν δεν θέλετε να φαίνεστε πιο αδύνατες. Όμως ένα βελούδινο μπουφάν θα προσθέσει αρκετά κιλά καθώς και αρκετά χρόνια. Οι σατέν μπλούζες δεν είναι τόσο μοντέρνες, αλλά τα σατέν μίντι φορέματα φαίνονται πολύ κομψά. Για να μην μοιάζετε από το παρελθόν, είναι καλύτερα να συνδυάσετε ρούχα τουίντ με μοντέρνα αντικείμενα όπως μπλουζάκια και τζιν.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

11 Τάσεις Διακόσμησης Μπάνιου για το 2020

21 Παλιά Ρούχα Μετατράπηκαν σε Μοντέρνα Αριστουργήματα