in , , , , ,

11 Τάσεις Διακόσμησης Μπάνιου για το 2020

Ποιο δωμάτιο χρησιμοποιούμε περισσότερο και μας φέρνει τις μέγιστες σωματικές και πνευματικές απολαύσεις; Πιθανότατα θα σκεφτείτε πρώτα την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο. Αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που γυρίσατε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και θέλατε να πάτε στην κουζίνα ή στο υπνοδωμάτιο; Το μπάνιο είναι κάτι περισσότερο από διατήρηση της υγιεινής γιατί όλοι μπορούν να κάνουν μπάνιο, αλλά δεν μπορούν όλοι να απολαύσουν τη διαδικασία. Δεδομένης της σημασίας του μπάνιου στο σπίτι, είναι σημαντικό να είναι λειτουργικό και κατασκευασμένο από ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά, αλλά και να είναι διακοσμημένο με τις νέες τάσεις για το 2020.

25 Μοναδικές Ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου

Source

Μπρούτζος στο μπάνιο

Το μπάνιο κυριαρχείται από βρύσες χρωμίου. Αλλά πρόσφατα, ο μπρούτζος είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση που ταιριάζει απόλυτα σε μοντέρνα, κλασικά και ρουστίκ μπάνια.

Source

Επιφάνειες χαλαζία

Αντί για γρανίτη, μπορείτε να τοποθετήσετε πλάκες χαλαζία που είναι μοναδικές και υπάρχουν σε πολλές παραλλαγές. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο και το μπάνιο σας θα είναι μοναδικό. .

Source

Πέτρινος νιπτήρας

Το μπάνιο μπορεί να είναι μοντέρνο, κλασικό, μινιμαλιστικό ή ρουστίκ. Οι πέτρινοι νιπτήρες μπορούν να δώσουν στο χώρο έναν μοναδικό χαρακτήρα και ατμόσφαιρα. Με αυτήν την αλλαγή, θα έχετε ένα νέο στυλ μπάνιου.

Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 10 Τρόπους Ώστε και το Μικρότερο Μπάνιο να Φαίνεται Μεγαλύτερο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
Source

Μπάνιο με δύο χρώματα και ξύλο

Αντί για ένα εντελώς λευκό μπάνιο, μπορείτε να συνδυάσετε δύο χρώματα ή να χωρίσετε το μπάνιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε λευκά ντουλάπια στην κορυφή σε έναν τοίχο και να βάψετε από κάτω με μια πιο σκούρα απόχρωση. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ξύλο στο μπάνιο σας. Και το καλό είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων και να δημιουργήσετε το μπάνιο με το δικό σας γούστο.

Source

Έπιπλα μπάνιου σε σκούρες μπλε αποχρώσεις

Οι βαμμένες επιφάνειες γίνονται πολύ δημοφιλείς και επίσης χρώματα όπως το γαλάζιο του ουρανού, το τιρκουάζ και το σκούρο μοβ. Η προσθήκη επίπλων με αυτά τα χρώματα στο μπάνιο σας θα προσθέσει φινέτσα και πολυτέλεια.

Source

Δάπεδο με αντικέ όψη

Οι εποχές των παλιομοδίτικων πλακιδίων δαπέδου έχουν επιστρέψει σαν τάση. Αυτό το δάπεδο μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, γεγονός που το καθιστά μια πολύ πρακτική επιλογή. Τα μικροσκοπικά εξαγωνικά πλακάκια με αντίθετα μοτίβα και μονοχρωμία είναι υπέροχα παραδείγματα ρετρό διακόσμησης.

Source

Πλακάκια με υφή και έντονα σχέδια

Τσιμεντένια, τερακότα ή μαροκινά πλακάκια δημιουργούν μια πολυτελή όψη στο μπάνιο. Θυμίζουν παραδοσιακούς τρόπους διακόσμησης. Επειδή είναι ακριβότερα, εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, μπορείτε να τα τοποθετήσετε μόνο έως τη μέση του τοίχου. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή ζώνη γύρω από το νιπτήρα και τη μπανιέρα.

Source

Σκούρα χρώματα στο μπάνιο

Η τάση των σκούρων χρωμάτων δεν φεύγει ποτέ από τη διακόσμηση. Φέτος χρησιμοποιείται κυρίως για μια κομψή εμφάνιση στο μπάνιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξισορροπήσετε τα σκούρα χρώματα με φωτεινά λευκά έπιπλα στο μπάνιο και με χρυσά χαρακτηριστικά. Αυτό θα δώσει στο μπάνιο μια υπερβολική πολυτέλεια και φινέτσα.

Source

Ρουστίκ ή βιομηχανικά στοιχεία

Οι εκτεθειμένοι σωλήνες στο μπάνιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε βιομηχανικές λεπτομέρειες σε αυτόν τον χώρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε ελαφρώς φθαρμένο ξύλο, εκτεθειμένα τούβλα και τσιμεντένιες λεπτομέρειες. Αυτό θα δώσει μια ρουστίκ και κλασική εμφάνιση στο μπάνιο σας.

Source

Έπιπλα αντίκες

Τα έπιπλα αντίκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για την εγκατάσταση νιπτήρα. Ως αποτέλεσμα, θα δώσει στο μπάνιο γοητεία και χαρακτήρα, ειδικά αν η υπόλοιπη διακόσμηση είναι απλή και μινιμαλιστική. Εάν έχετε αρκετό χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε όμορφα παλιά ντουλάπια ως αποθηκευτικό χώρο για καλλυντικά, επιπλέον πετσέτες και είδη υγιεινής.

Source

Στρογγυλός καθρέφτης

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μαλακώσετε οπτικά τις κοφτές γραμμές ενός μοντέρνου μπάνιου. Τοποθετώντας έναν υπερμεγέθη στρογγυλό καθρέφτη, το μπάνιο θα φαίνεται πιο φανταχτερό και θα δώσει μια όμορφη αντανάκλαση.

Source

Συμβουλές για Γρήγορο Καθαρισμό του Μπάνιου σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 Ιδέες Διακόσμησης με Ισπανικά Πλακάκια

13 Πράγματα που σας Δείχνουν 10 Χρόνια Μεγαλύτερες