in , ,

Γιατί οι Τουαλέτες Είναι Πάντα Λευκές

Μπορεί να φαίνεται καλή ιδέα να επιλέγετε τουαλέτες με σκούρο χρώμα για να κρύψετε τους λεκέδες όταν χρησιμοποιείτε το μπάνιο. Ωστόσο, οι περισσότερες είναι λευκές, κάτι που φαίνεται ότι μπορεί να διπλασιάσει την καθαριότητα. Παρακάτω θα σας δείξουμε τους βασικούς παράγοντες για τους οποίους οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν λευκές τουαλέτες στο σπίτι.

9 Τρόποι Ελέγχου της Ουροδόχου Κύστης Όταν Δεν Υπάρχει Τουαλέτα

Οι περισσότερες τουαλέτες είναι κατασκευασμένες από πορσελάνη.

© depositphotos.com

Είναι ένα καλό υλικό γιατί είναι σκληρό. Μετά το ψήσιμο, η επιφάνεια γίνεται υαλώδης, αδιάβροχη και αποκτά προστασία από τους λεκέδες. Με αυτόν τον τρόπο οι τουαλέτες καθαρίζονται ευκολότερα, παρά το γεγονός ότι είναι λευκές.

Το λευκό χρώμα σχετίζεται με την καθαρότητα.

brightside

Οι αποχρώσεις επηρεάζουν τα συναισθήματά μας με διαφορετικούς τρόπους. Αν και μπορεί να υπάρχουν πολιτισμικές διαφορές ή διαφορές μεταξύ των φύλων στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις αποχρώσεις, το λευκό συνήθως σχετίζεται με την ασφάλεια και την καθαρότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μπάνια και οι θάλαμοι νοσοκομείων είναι συνήθως βαμμένα λευκά. Δίνουν την εντύπωση ενός αποστειρωμένου χώρου.

Ταυτόχρονα, τα σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο και το καφέ, συνδέονται συχνά με κάτι αρνητικό. Τα φωτεινά χρώματα παρόλο που προκαλούν θετικά συναισθήματα, δεν μας προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας. Και αυτό είναι απαραίτητο στην τουαλέτα.

Σπιτικό κόλπο για κάτασπρη λεκάνη τουαλέτας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το λευκό είναι το πιο δημοφιλές χρώμα για τουαλέτες.

© shutterstock.com© depositphotos.com

Η θετική αντίληψη του λευκού χρώματος το καθιστά ιδανικό για μπάνιο. Σύμφωνα με μια μελέτη, όμορφες και περίτεχνες τουαλέτες εμφανίστηκαν στις αρχές του 20ού αιώνα. Όμως, κοιτάζοντας τη γκάμα λεκανών που διαθέτουν τα μοντέρνα καταστήματα, μπορούμε να δούμε ότι καμία δεν ξεπερνά το κλασικό λευκό.

Οι λευκές τουαλέτες είναι ουδέτερες και αρκετά ελαφρές ώστε να χωρούν σε οποιοδήποτε μέγεθος μπάνιου και η κλασική τους εμφάνιση ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση. Αντίθετα, μια μαύρη θα καταστρέψει την ατμόσφαιρα του χώρου και είναι κακό για μικρά μπάνια.

12 Πράγματα στο Σπίτι που Πρέπει να Καθαρίζονται Άμεσα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Ένα Μολύβι στο Στόμα Μπορεί να σας Κάνει πιο Ευτυχισμένους

13 Καλοί Τρόποι Φαγητού που πρέπει να Γνωρίζουν Όλοι!