in , , , , ,

DIY Υφασμάτινα Μπολ. Κομμάτια ύφασμα και μπαλόνια!

Μοιάζει πολύ με τα παπιέ μασέ χάρτινα μπολ, ωστόσο χρησιμοποιούνται κομμάτια υφασμάτων. Τα υφασμάτινα μπολ έχουν τόσο μοναδική υφή και φαίνονται τόσο όμορφα σε ράφι ή έπιπλο. Είναι ιδανικά για να κρατάτε οτιδήποτε εκτός τρόφιμων, όπως κοσμήματα, συνδετήρες και άλλα.

θα χρειαστείτε κομμάτια υφάσματος, μπαλόνι, κόλλα ντεκουπάζ, σφουγγάρι και ψαλίδι. Ένα πλαστικό ή χάρτινο κύπελλο είναι προαιρετικό, αλλά βοηθά να κρατάτε το μπαλόνι στη θέση του όταν το περιστρέφεται.

52 καταπληκτικές ιδέες για παπιέ μασέ

Φουσκώστε το μπαλόνι. Όχι πάρα πολύ εκτός αν θέλετε μεγάλα μπολ.

Κόψτε τα υφάσματα σε τετράγωνα. Οι διαστάσεις δεν είναι ορισμένες , αλλά κάπου μεταξύ 8 και 18 εκατοστών είναι καλή. Το μέγεθος του υφάσματος εξαρτάται από το μέγεθος του μπολ που θέλετε.

Τοποθετήστε το μπαλόνι σας σε χάρτινο ή πλαστικό κύπελλο, ώστε να είναι πιο εύκολο να δουλέψετε και να μην περιστρέφεται.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προσθέστε μια γενναιόδωρη στρώση κόλλα ντεκουπάζ στην κορυφή του μπαλονιού με το σφουγγάρι. Τοποθετήστε ένα στρώμα υφάσματος πάνω από το Mod Podge. Βεβαιωθείτε ότι η καλή πλευρά του υφάσματος είναι στραμμένη προς τα κάτω για αυτό το τμήμα. Αυτό θα είναι το εσωτερικό του μπολ που θα βλέπετε.

Προσθέστε ένα άλλο γενναιόδωρο στρώμα κόλλας πάνω από το ύφασμα και τοποθετήστε ένα άλλο κομμάτι υφάσματος στην κορυφή.

Συνεχίστε να προσθέτετε στρώματα κόλλας και υφάσματος μέχρι να έχετε το πάχος που επιθυμείτε. Τελειώστε με ένα στρώμα κόλλας.

Ο αριθμός των στρωμάτων που θα επιλέξετε θα καθορίσει το πάχος του μπολ. Επίσης, λάβετε υπόψη το πάχος του υφάσματος όταν επιλέγετε πόσα στρώματα θα βάλετε.

Αφήστε τα υφάσματα σας να στεγνώσουν και να σκληρύνουν. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από το πόσα στρώματα έχετε. Είναι καλυτέρα να το αφήσετε όλη τη νύχτα.

Θα ξέρετε πότε έχει στεγνώσει όταν θα είναι στεγνό παντού και όχι υγρό ή κολλώδες. Επίσης, όταν το πατάτε, θα πρέπει να είναι σκληρό και στερεό.

Μόλις στεγνώσουν εντελώς τα υφάσματα, χρησιμοποιήστε το ψαλίδι σας για να σκάσετε το μπαλόνι.

Κόψτε τις άκρες με το ψαλίδι για να δώσετε στο μπολ περισσότερο στρογγυλό σχήμα.

Πώς να Φτιάξετε Φιγούρες από Παπιέ Μασέ – Οδηγός από την Αρχή έως το Τέλος

πηγή φωτογραφιών:blessingsbyme

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Επιθυμίες που Μπορούν να σας Πουν τι Πραγματικά Χρειάζεται το Σώμα σας

7 Λάθη Φροντίδας Δέρματος που Μπορούν να Προκαλέσουν Ακμή