in , , , ,

Πως να Φτιάξετε ένα Διακοσμητικό Βάζο με Παπιέ Μασέ

βάζο με παπιέ μασέ,DIY διακοσμητικό βάζο,παπιέ μασέ,διακοσμητικά,DIY κατασκευές,
βάζο με παπιέ μασέ,DIY διακοσμητικό βάζο,παπιέ μασέ,διακοσμητικά,DIY κατασκευές,

Το παπιέ μασέ έχει δει μια πρόσφατη αύξηση της δημοτικότητας μεταξύ των λάτρεις της χειροτεχνικής διακόσμησης. Από βάζα και κύπελλα μέχρι έργα τέχνης και άλλα διασκεδαστικά αξεσουάρ, τα αντικείμενα με χαρτοπολτό προσφέρουν μια κομψή πινελιά σε κάθε δωμάτιο. Τυχαίνει επίσης να είναι πολύ εύκολα και διασκεδαστικά. Μπορείτε να φτιάξετε ένα διακοσμητικό βάζο με παπιέ μασέ εύκολα και με οικονομικό τρόπο χρησιμοποιώντας τρία μπολ ως καλούπια. Πως να Αλλάξετε ένα Παλιό Πορτατίφ με Παπιέ Μασέ

Πως να Φτιάξετε ένα Διακοσμητικό Βάζο με Παπιέ Μασέ

Θα χρειαστείτε

Μπολ, φλιτζάνια ή βάζα (για χρήση ως καλούπια)
Μεμβράνη τροφίμων
Χαρτοπολτό
Μπολ
Κοπίδι χειροτεχνίας
Πιστόλι θερμής κόλλας
Χρώμα
Πινέλο

Παίξτε με διάφορα μπολ, φλιτζάνια ή βάζα στοιβάζοντάς τα για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχήμα για ένα σκάφος. Αυτά είναι που θα χρησιμεύσουν ως καλούπια για το βάζο. Εδώ, στοιβάσαμε τρία κωνικά μπολ IKEA 22 εκατοστών, με το μεσαίο μπολ ανεστραμμένο, για να δημιουργήσουμε το επιθυμητό σχήμα.

Τοποθετήστε τα καλούπια που έχετε επιλέξει με την όψη προς τα κάτω και καλύψτε τα εντελώς με τη μεμβράνη. Αυτό θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε εύκολα το χαρτοπολτό αργότερα.

Στο μπολ προσθέστε λίγο χαρτοπολτό και λίγο νερό. Ανακατέψτε να ενωθούν και μετά συνεχίστε να προσθέτετε λίγο λίγο νερό, ανακατεύοντάς το μέχρι να αποκτήσετε μια υφή σαν ζύμη.

Εφαρμόστε το χαρτοπολτό γύρω από τα καλούπια, πιέζοντάς τον σταθερά και λειάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια και ρωγμές. Επιδιώξτε να έχει πάχος περίπου 1 εκατοστού το στρώμα χαρτιού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 9 DIY Διακοσμητικά Κεφάλια Ζώων από Χαρτί παπιέ μασέ!

Αφήστε το χαρτοπολτό να στεγνώσει για μια ή δύο μέρες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι μαλλιών για να επιταχύνετε τη διαδικασία.

Μόλις αισθανθείτε ότι το χαρτί είναι εντελώς στεγνό και σκληρό στην αφή, αφαιρέστε προσεκτικά τα καλούπια.

Χρησιμοποιήστε το κοπίδι για να κόψετε μια τρύπα στο κάτω μέρος των χάρτινων κομματιών για να δημιουργήσετε το άνοιγμα για το επιθυμητό σχήμα βάζου. Για τη δομή με τρία μπολ, πρεπει να κόψετε μια τρύπα στο μεσαίο και το επάνω μπολ για να δημιουργήσουμε ένα άνοιγμα για τα λουλούδια.

Κολλήστε μεταξύ τους τα χάρτινα μπολ για να δημιουργήσετε το σχήμα του βάζου. Στη συνέχεια, ανακατέψτε λίγη ακόμα χαρτοπολτό και εφαρμόστε τον πάνω από τις ραφές του βάζου για να δημιουργήσετε μια επιφάνεια χωρίς ραφή. Αφήστε να στεγνώσει εντελώς.

Μόλις στεγνώσει, βάψτε το βάζο με το χρώμα που επιθυμείτε. Το χρώμα θα βοηθήσει επίσης να εξομαλυνθεί η επιφάνεια του αγγείου.

Τώρα απλά διακοσμήσετέ το βάζο σας με τα αγαπημένα σας αποξηραμένα λουλούδια ή γλυπτά κλαδιά!

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Ώρα για DIY: Πως να Φτιάξετε ένα Πασχαλινό Αυγό με Παπιέ Μασέ από Χαρτί υγείας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση μπαλκονιού με λουλούδια,ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Ανθισμένα Μπαλκόνια: 36 Εκπληκτικές Ιδέες Διακόσμησης Μπαλκονιού με Λουλούδια

μωβ διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

46 Σοφιστικέ Ιδέες Μωβ Διακόσμησης Σπιτιού