in , , , ,

6 Συστατικά που Μπορείτε να Προσθέσετε στο Νερό για μια Υγιή και Επίπεδη Κοιλιά

Το νερό αποτοξίνωσης (Detox water) δεν είναι απλώς μια διαφημιστική εκστρατεία. Μελέτες δείχνουν ότι βοηθά πραγματικά το σώμα να απαλλαγεί από τοξίνες, να χάσει βάρος και να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας. Αλλά υπάρχουν επίσης μερικά αποτελεσματικά συστατικά για αυτά τα ποτά, εκτός από το λεμόνι και το τζίντζερ, τα οποία μπορείτε εύκολα να βρείτε στο σπίτι. Για να παραμείνετε ενυδατωμένοι και γεμάτοι ενέργεια δείτε μερικές ωραίες συνταγές που μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινή πρόσληψη νερού.

Πρήξιμο κοιλιάς: Ο εύκολος τρόπος για ξεφουσκώσετε και να διώξετε το περιττό λίπος μέσα σε 3 ημέρες

Νερό με μη ιωδιούχο αλάτι

brightside

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε αλάτι στη σωστή ποσότητα και η μηδενική κατανάλωσή του δεν είναι τόσο καλή απόφαση. Το νάτριο σας βοηθά να διατηρήσετε τη σωστή λειτουργία των νεύρων, των μυών και των επιπέδων αρτηριακής πίεσης όταν διαλύεται στο αίμα. Δοκιμάστε να πιείτε αλμυρό νερό εάν έχετε χρόνια δυσκοιλιότητα ή εάν αντιμετωπίζετε ακανόνιστες κινήσεις του εντέρου.

Συνταγή:
Ανακατέψτε 2 κουταλάκια του γλυκού μη ιωδιούχο θαλασσινό αλάτι και 4 φλιτζάνια ζεστό νερό.
Αν θέλετε να το βελτιώσετε, προσθέστε λίγο λεμόνι.
Πιείτε το όσο το δυνατόν γρηγορότερα με άδειο στομάχι.

Νερό με σκόρδο

brightside

Η σύγχρονη επιστήμη επιβεβαιώνει τις πολλές ευεργετικές επιπτώσεις στην υγεία που σχετίζονται με την κατανάλωση σκόρδου. Μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση, να καταπολεμήσει τη ναυτία, να βελτιώσει τα επίπεδα χοληστερόλης και να αποτοξινώσει το σώμα από βαρέα μέταλλα. Συμβαίνει εξαιτίας των ενώσεων θείου που λαμβάνετε όταν το σκόρδο ψιλοκοπεί, θρυμματιστεί ή μασηθεί. Αλλά μπορείτε να πάρετε όλα αυτά τα οφέλη για την υγεία χωρίς να το φάτε. Μπορείτε να το δοκιμάσετε σε ένα ωραίο ποτό.

Έχεις πάχος στην κοιλιά; 5 Κίνδυνοι από το Κοιλιακό Λίπος!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Συνταγή:
Πάρτε 2 κομμάτια σκόρδου και κόψτε τα.
Περιμένετε 10 λεπτά και στη συνέχεια ανακατέψτε τα με 500 ml νερό.
Αφήστε το για τουλάχιστον 2 ώρες.

Νερό με μήλο και κανέλα

© depositphotos.com

Τόσο τα μήλα όσο και η κανέλα μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος και να ενισχύσετε το μεταβολισμό. Η ανάμιξη αυτών των συστατικών θα προσθέσει ορισμένα σημαντικά αντιοξειδωτικά στη διατροφή σας, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών C και B. Η κανέλα έχει πολλά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της χοληστερόλης και της καταπολέμησης του διαβήτη.

Συνταγή:
Κόψτε 2 μήλα. Προσθέστε τα, μαζί με 2 ξυλάκια κανέλας, σε μια κανάτα νερού.
Τοποθετήστε στο ψυγείο για μια ώρα.

Νερό με παγάκια αγγουριού

© depositphotos.com© maychi / reddit

Ένα δροσερό δροσιστικό ποτό με γεύση αγγουριού μπορεί να σας βοηθήσει αν έχετε την επιθυμία να πιείτε αναψυκτικό ή σε περίπτωση που λαχταράτε πρόχειρο φαγητό. Είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και υπάρχουν μόνο 34 θερμίδες σε 1 μεγάλο αγγούρι. Μπορείτε να προσθέσετε φρέσκο αγγούρι ή απλά να βελτιώσετε τη γεύση του ποτού σας.

Συνταγή:
Κόψτε ένα αγγούρι σε φέτες ή κύβους.
Καταψύξτε τις φέτες ή τους κύβους στο ψυγείο.
Προσθέστε τα στο νερό σας όταν αισθάνεστε πεινασμένοι ή διψασμένοι.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λεμόνι ή μέντα για να βελτιώσετε τη γεύση.

Νερό με μαύρο πιπέρι

© depositphotos.com

Το μαύρο πιπέρι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό εάν θέλετε να αποτοξινώσετε το σώμα σας και να χάσετε βάρος. Μελέτες ισχυρίζονται ότι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη των φλεγμονών, της πρόωρης γήρανσης και των καρδιακών παθήσεων. Επιπλέον, μπορεί να βελτιώσει το μεταβολισμό του σακχάρου και να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης.

Συνταγή:
Πάρτε τα ακόλουθα συστατικά: μισή κουταλιά της σούπας θρυμματισμένο μαύρο πιπέρι, 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ, 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 1 λεμόνι και 2 ποτήρια νερό.
Ανακατέψτε το πιπέρι με το τριμμένο τζίντζερ. Ρίξτε το μέλι και ανακατέψτε καλά.
Βράστε το νερό και ρίξτε το σε ποτήρι. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μείγμα. Προσθέστε το χυμό μισού λεμονιού (αν θέλετε λεμόνι). Μην περιμένετε μέχρι να κρυώσει. Πιείτε το ζεστό.

Νερό με δεντρολίβανο

© depositphotos.com

Τα οφέλη του δεντρολιβάνου είναι εντυπωσιακά. Μελέτες έδειξαν ότι μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της πέψης, της μνήμης και του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Οι επιστήμονες έχουν επίσης βρει ότι το δεντρολίβανο μπορεί να είναι καλό για τον εγκέφαλό σας και να λειτουργεί ως ένας τύπος νευρολογικής προστασίας. Το να πιείτε ένα ποτό με αυτό το φυτό σε μικρές δόσεις μπορεί να είναι μια ωραία και χρήσιμη συνήθεια.

Συνταγή:
Πάρτε ένα μίσχο από φρέσκο δεντρολίβανο.
Πάρτε ένα λεμόνι, βγάλτε τη φλούδα και κόψτε το σε φέτες.
Βάλτε τις φέτες λεμονιού και το δεντρολίβανο σε ένα βάζο του 1 λιτρου.
Βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες ή όλη νύχτα.
Παρακαλώ, συμβουλευτείτε έναν ειδικό εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω συστατικά.

Όμορφια: 5 Νόστιμα Αφεψήματα για να Απαλλαγείτε από το Λίπος της Κοιλιάς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

4 DIY Ιδέες για Υπέροχο Φωτισμό στο Σπίτι και στον Κήπο

Φτιάξτε Πολύχρωμα Κηροπήγια σε Λιγότερο από 5 Λεπτά