in , , , ,

Πρήξιμο κοιλιάς: Ο εύκολος τρόπος για ξεφουσκώσετε και να διώξετε το περιττό λίπος μέσα σε 3 ημέρες

Ένα 15λεπτο μασάζ στο στομάχι δύο φορές την ημέρα, μειώνει το λίπος στη κοιλιά, με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο ξεφούσκωτη, σύμφωνα με μια μελέτη του 2015 που διεξήχθη στο Εθνικό Πανεπιστημίου Νοσηλευτικής και Επιστήμης Υγείας της Ταϊπέι.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές δούλεψαν με συμμετέχοντες που υποφέρουν από φούσκωμα και κατακράτηση υγρών και κάνοντας ένα 15-λεπτό μασάζ στο στομάχι τους δύο φορές την ημέρα, μετά από μόλις 3 ημέρες, διαπιστώθηκε μειωμένο φούσκωμα της κοιλιάς.

Έχεις πάχος στην κοιλιά; 5 Κίνδυνοι από το Κοιλιακό Λίπος!

15λεπτο μασάζ στο στομάχι: Κάντε αργές και ήπιες κινήσεις

– Όταν αρχίσετε να κάνετε το μασάζ, οι ειδικοί συνιστούν να πάτε αργά και με ήπιες κινήσεις, με το σώμα σας. Εάν διαπιστώσετε ότι ορισμένες περιοχές της κοιλιάς σας είναι λίγο ευαίσθητες, ελαφρύνετε την πίεση σας.

15λεπτο μασάζ στο στομάχι: Αυξήστε την πρόσληψη υγρών για ν’ απελευθερώσετε τις τοξίνες

– Οι τοξίνες στο σώμα σας απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του μασάζ. Γι ‘αυτό συνιστάται ιδιαίτερα να αυξήσετε την πρόσληψη υγρών, ειδικά νερού, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό θα βοηθήσει το σώμα σας να απαλλαγεί από αυτές τις απελευθερωμένες τοξίνες πιο αποτελεσματικά και γρήγορα.

– Προσπαθήστε να κάνετε 15 με 20 λεπτά μασάζ κάθε μέρα. Μπορείτε να το κάνετε όταν ξυπνάτε το πρωί και πριν πάτε για ύπνο το βράδυ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

– Όσον αφορά τα έλαια, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Όταν ρίχνετε το λάδι στα χέρια σας, τρίψτε τα πάντα για να τα ζεστάνετε.

– Μην κάνετε το μασάζ αμέσως μετά το φαγητό ή εάν έχετε πόνο στο στομάχι ή γρίπη. Εάν εκτελείτε τα μασάζ για ανακούφιση της εμμηνόρροιας, λάβετε υπόψη ότι αυξάνει τη ροή του αίματος.

– Είναι πάντα καλή ιδέα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας προτού δοκιμάσετε οποιαδήποτε θεραπεία στο σπίτι, όπως αυτό το μασάζ.

15λεπτο μασάζ στο στομάχι: Ανακουφίζει τη δυσφορία από δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, PMS

– Θυμηθείτε, αυτά τα μασάζ στην κοιλιά δεν είναι μόνο αποτελεσματικά για την καταπολέμηση του φουσκώματος και του λίπους της κοιλιάς. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ανακούφιση της δυσφορίας που προκαλείται από προβλήματα όπως η δυσπεψία, η δυσκοιλιότητα ή το PMS.

Δίαιτα των 30 ημερών: Χάστε 4 κιλά και απαλλαγείτε γρήγορα από το περιττό λίπος χωρίς να πεινάσετε

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να Διακοσμήσετε το Καθιστικό Γύρω από έναν Κίτρινο Καναπέ

6 Διακοσμητικές Τάσεις των 90s… Επιστρέφουν!