in , , ,

Πώς να Διακοσμήσετε το Καθιστικό Γύρω από έναν Κίτρινο Καναπέ

Κάθε χρώμα έχει συγκεκριμένο αντίκτυπο στην υπάρχουσα διακόσμηση και δεν μιλάμε για την ψυχολογία των χρωμάτων. Είναι απλώς θέμα στυλ και εμφάνισης. Ένα χρώμα όπως το κίτρινο, για παράδειγμα, είναι φωτεινό και εντυπωσιακό και θα ήταν μια χαρούμενη προσθήκη σε έναν χώρο όπως το σαλόνι. Ένας κίτρινος καναπές μπορεί να γίνει το επίκεντρο του καθιστικού. Το ερώτημα είναι “πώς θα διακοσμήσετε το χώρο γύρω από αυτό;”

Λοιπόν, οι επιλογές είναι πολλές. Μια ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσετε σχέδια και μοτίβα για να ενσωματώσετε τον κίτρινο καναπέ στο σαλόνι χωρίς να φαίνεται παράταιρος. Περίεργα διακοσμητικά μαξιλάρια συνδυάζονται καλά με το κίτρινο χρώμα.

homedit

Μια άλλη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μια φωτεινή απόχρωση κίτρινου σε συνδυασμό με άλλες αποχρώσεις νέον, όπως ροζ ή μπλε ή πορτοκαλί. Με αυτόν τον τρόπο κανένα χρώμα δεν θα ξεχωρίζει. Αντ’ αυτού, όλα θα είναι εντυπωσιακά στο σύνολό τους.

homedit

Αλλά δεν πρέπει όλα τα κίτρινα να είναι τόσο φωτεινά και λαμπερά. Οι απαλές αποχρώσεις είναι επίσης πολύ όμορφες και συνδυάζονται καλά με ανοιχτές ξύλινες επιφάνειες και με άλλα απαλά χρώματα.

homedit

Αν δεν θέλετε ο κίτρινος καναπές να είναι το μόνο χρωματιστό κομμάτι στο σαλόνι, μπορείτε να προσθέσετε μερικά φρέσκα και χαρούμενα στοιχεία, όπως ένα πράσινο φυτό, ένα περίεργο τραπεζάκι σαλονιού ή ένα σετ διακοσμητικών μαξιλαριών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

abeautifulmess

Το κίτρινο και το γκρι είναι δύο χρώματα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο. Το ένα είναι φωτεινό και ζωντανό και το άλλο είναι σκοτεινό και ουδέτερο και μαζί δημιουργούν την τέλεια ισορροπία.

kimgray

Δεν είναι όμορφος ο τρόπος που αυτός ο κίτρινος καναπές γεμίζει το χώρο; Το σαλόνι έχει ψηλή οροφή και τα ράφια γεμίζουν το κενό. Ο καναπές διατηρεί τη διακόσμηση από το να φαίνεται χαοτική και βαρετή.

homedit

Το ωραίο σε αυτό το καθιστικό είναι ο τρόπος με τον οποίο τα χρώματα στους αφηρημένους πίνακες επαναλαμβάνονται σε όλο τον χώρο σε διάφορες μορφές. Και παρόλο που ο μουσταρδί καναπές δεν είναι ένα από αυτά, ταιριάζει απόλυτα.

homedit

Μπορείτε να συμπληρώσετε έναν κίτρινο καναπέ με μια σειρά από άλλα αντικείμενα στο ίδιο χρώμα αλλά με διαφορετικές αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα συνδυάζονται αλλά θα ξεχωρίζουν επίσης.

homedit

Μια άλλη καλή ιδέα είναι δύο αντίθετα χρώματα που αλληλοσυμπληρώνονται με φυσικό και κομψό τρόπο. Το μπλε και το κίτρινο φαίνεται να είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Αλλά μην χρησιμοποιήσετε μόνο αυτές τις δύο αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με πράσινο και ίσως ακόμη και με κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι τα υπόλοιπα είναι μόνο χρώματα έμφασης.

homedit

Εάν προτιμάτε μια διακόσμηση που είναι ζεστή, φιλόξενη και κομψή αυτός ο τόνος του κίτρινου φαίνεται μια τέλεια επιλογή, ειδικά σε συνδυασμό με το χρυσό φινίρισμα του ξύλου από και το γύρω χώρο ουδέτερο.

homedit

Εάν θέλετε ο καναπές να είναι το επίκεντρο στο σαλόνι, τότε η επιλογή ενός έντονου χρώματος είναι καλή ιδέα. Ο σχεδιασμός, ωστόσο, πρέπει να είναι απλός. Με αυτόν τον τρόπο η εστίαση θα είναι στο χρώμα και στον καναπέ και όχι σε μια σειρά μικρών λεπτομερειών.

homedit

Μερικές φορές, όταν όλα τα έπιπλα είναι σκούρα και το δάπεδο έχει παρόμοια απόχρωση, ακόμη και αν οι τοίχοι είναι λευκοί, ένας καναπές με απαλό κίτρινο χρώμα μπορεί να είναι αυτό που λείπει.

homedit

Αυτός ο μικρός καναπές είναι ιδανικός για αυτή τη γωνιά. Επειδή είναι κίτρινος βοηθά τη διακόσμηση να παραμείνει φρέσκια και χαλαρή και τραβά την προσοχή σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο. Είναι μια ευπρόσδεκτη πινελιά χρώματος σε μια κατά τα άλλα απλή διακόσμηση.

jhinteriordesign

Συνδυάστε πολλές παστέλ αποχρώσεις για μια ποικίλη αλλά συνεκτική διακόσμηση. Για παράδειγμα, οι τοίχοι μπορεί να είναι ανοιχτό μπλε, ο καναπές κίτρινος, οι πολυθρόνες γκρι και μπορείτε να προσθέσετε έναν αφηρημένο πίνακα που βάζει όλα αυτά τα χρώματα σε ένα μέρος.

sallywheatinteriors

Ένας καναπές με έντονα χρώματα μπορεί να αλλάξει εντελώς την ατμόσφαιρα στο σαλόνι. Φανταστείτε πώς θα μοιάζει ο χώρος αν ο καναπές ήταν μαύρος αντί για κίτρινος. Δεν είναι αυτή η επιλογή πολύ χαρούμενη και κομψή;

homedit

Ο τρόπος με τον οποίο αλληλοεπιδρούν όλα σε αυτό το σαλόνι είναι απόλυτα αρμονικός και εμπνευσμένος. Επιπλέον, οι υφές διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο. Το χαλί, ο καναπές, τα βελούδινα μαξιλάρια, τα ράφια και οι τοίχοι δένουν αρμονικά και το αποτέλεσμα είναι μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

redmondaldrich

Λόγω του τοίχου από τούβλα, μια ελαφρύτερη και πιο ζωντανή απόχρωση κίτρινου θα φαινόταν εκτός τόπου. Αυτό, ωστόσο, είναι μια όμορφη επιλογή. Επιπλέον, η πορτοκαλί καρέκλα αναλαμβάνει το ρόλο ενός σημείου εστίασης για το δωμάτιο.

homedit

Χρησιμοποιήστε εμπριμέ και μοτίβα για να κάνετε τον καναπέ μέρος της διακόσμησης. Θα ξεχωρίζει σίγουρα, αλλά θα συνδυάζεται επίσης. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα εκλεκτικό σχέδιο που κυριαρχείται από εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

elainemusiwa

Η χρήση ανοικτών χρωμάτων σε μικρούς χώρους είναι μια έξυπνη ιδέα. Συνήθως το λευκό είναι το κύριο χρώμα, αλλά είναι κρύο και δεν έχει χαρακτήρα. Γι’ ‘αυτό πρέπει να προσθέσετε ανοικτά παστέλ και μικρές πινελιές αντίθετων χρωμάτων όπως ο κίτρινος καναπές.

avenuelifestyle

Οι καπιτονέ καναπέδες έχουν μια ιδιαίτερα λαμπερή και κομψή εμφάνιση. Δεν συνδυάζονται πάντα καλά με όλα τα στυλ, αλλά είναι αρκετά ευέλικτοι για να φαίνονται όμορφοι σε πολλές περιπτώσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώμα για να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα.

homedit

Δύο ξεχωριστά χρώματα που το καθένα καθορίζει ένα ξεχωριστό τμήμα του καθιστικού. Στο κέντρο, ένα τραπεζάκι που ισορροπεί τη διακόσμηση και μια αφηρημένη τοιχογραφία που συνδυάζει κάπως τα δύο με καλλιτεχνικό τρόπο.

homedit

Μερικές φορές λίγη συμμετρία κάνει τα πράγματα αρμονικά και ευκολότερα. Γι’ ‘αυτό δύο κίτρινοι καναπέδες είναι καλύτεροι από έναν αν θέλετε να τους κάνετε να φαίνονται σαν να ανήκουν στο καθιστικό. Διατηρήστε την υπόλοιπη διακόσμηση απλή και ουδέτερη.

homedit

Εάν δεν θέλετε ο κίτρινος καναπές σας να είναι το κέντρο της προσοχής, δοκιμάστε να προσθέσετε κάποια άλλα εντυπωσιακά στοιχεία στη διακόσμηση. Για παράδειγμα, ένα χαλί με μοτίβο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

remickassociates

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Μερικές Τρίχες του Σώματος Μεγαλώνουν Υπερβολικά και φαινομενικά σε μια νύχτα!

Πρήξιμο κοιλιάς: Ο εύκολος τρόπος για ξεφουσκώσετε και να διώξετε το περιττό λίπος μέσα σε 3 ημέρες