in , , , ,

Προειδοποιητικά Σημάδια ότι το Σπίτι σας έχει Κρυφό Πρόβλημα Μούχλας

Θα θέλατε το σπίτι σας να είναι όμορφο και εντυπωσιακό. Η εξασφάλιση υγιεινής ατμοσφαίρας είναι εξίσου σημαντική, διότι κρυμμένα ζητήματα όπως η μούχλα μπορούν να προκαλέσουν πλήθος προβλημάτων υγείας . Η μούχλα παράγει μυκοτοξίνες που είναι τοξικές και πρέπει να καθαριστούν πριν προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη. Μπορεί να αναπτυχθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, αν και ευδοκιμεί σε ζεστό και υγρό περιβάλλον. Έτσι, τα σημεία που κινδυνεύουν είναι το μπάνιο, η κουζίνα, τα υπόγεια, τα πλακάκια οροφής, χαλί, γύρω από υδραυλικούς σωλήνες και κάτω από νεροχύτες. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί και να αναζητάτε προειδοποιητικά σημάδια για την παρουσία μούχλας, είτε είναι ορατή είτε όχι.

Βρώμικο συρτάρι πλυντηρίου; Δείτε πώς θα το καθαρίσετε και απαλλαγείτε και από την μούχλα!

Source

Το σπίτι σας μυρίζει μούχλα

Μπορεί να καθαρίζετε αρκετά καλά, αλλά η μούχλα μπορεί να εξακολουθεί να μην ανιχνεύεται και να αποτελεί πραγματικό κίνδυνο για την υγεία. Εάν το σπίτι σας μυρίζει μούχλα, υπάρχει λόγος να ανησυχείτε και να ψάξετε στα επικίνδυνα σημεία. Αν και είναι εύκολο να κρύψετε τη μυρωδιά χρησιμοποιώντας αποσμητικό χώρου, δεν πρέπει να την αγνοήσετε λόγω των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων στην υγεία. Αντίθετα, πρέπει να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τον λόγο πίσω από τη μυρωδιά και να αντιμετωπίσετε τη ρίζα του προβλήματος.

Το χρώμα στους τοίχους φουσκώνει

Εάν παρατηρήσετε ότι το χρώμα στους τοίχους φουσκώνει, είναι μια σαφής ένδειξη ενός κρυφού προβλήματος μούχλας. Αντί να καλύψετε το ζήτημα με ένα νέο στρώμα χρώματος, πρέπει να βρείτε την πραγματική πηγή υγρασίας και να τη διορθώσετε. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή έχει ξυστεί, επιδιορθωθεί, καθαριστεί και στεγνώσει καλά αφού διορθώσετε τη διαρροή και πριν βάψετε.

Έχετε συμπτώματα αλλεργίας

Οι άνθρωποι συχνά έχουν αλλεργικές αντιδράσεις στη μούχλα, που είναι ένα σημάδι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ακόμα και αν δεν μπορείτε να δείτε τίποτα. Εάν κάποιος στην οικογένεια πάσχει σταθερά από συμπτώματα όπως βήχα, συμφόρηση και μάτια που τρέχουν, είναι καιρός να καλέσετε ειδικές εταιρίες για αφαίρεσης μούχλας. Ο κνησμός στο δέρμα, ο βήχας χωρίς κρυολόγημα και η επιδείνωση των συμπτωμάτων του άσθματος είναι μερικοί άλλοι δείκτες που υποδηλώνουν ένα βαθύ ριζωμένο πρόβλημα στο σπίτι σας.

Απλά Ψεκάστε Αυτό Το Λάδι Και Δεν Θα Ξαναδείτε Ποτέ Μούχλα Στο Σπίτι! -ΒΙΝΤΕΟ

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Το πάτωμα είναι νωπό

Όταν πρόκειται για μούχλα, οι ιδιοκτήτες συχνά κοιτάζουν γύρω από μέρη όπως οροφές και τοίχους για να δουν τυχόν σημάδια. Ένα μαλακό σημείο στο πάτωμα από σκληρό ξύλο είναι κάτι που μπορεί να αγνοήσετε, αλλά μπορεί να είναι ένδειξη. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι σημαντική γιατί θα πρέπει να αλλάξετε ολόκληρο το δάπεδο γιατί λόγω της υγρασίας θα σαπίσει.

Η έγκαιρη δράση μπορεί να σας σώσει από πολλή ταλαιπωρία και έξοδα, οπότε πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια. Ένας περιοδικός έλεγχος αξίζει ακόμη και αν αυτά τα σημάδια δεν εμφανίζονται επειδή η αφαίρεση μούχλας έχει να κάνει με το να διατηρείτε το σπίτι και την οικογένειά σας υγιή.

5 Έξυπνα Tips για να εξοντώσεις τη μούχλα στο Σπίτι σου!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Βάψετε ένα Χαλάκι με Χρώματα Κιμωλίας

8 Πράγματα που θα Συμβούν αν Σταματήσετε να Φοράτε Μακιγιάζ