in , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Ιδέες Τροπικού Αίθριου, Μπαλκονιού και Βεράντας

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Ιδέες Τροπικού Αίθριου, Μπαλκονιού και Βεράντας
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Ιδέες Τροπικού Αίθριου, Μπαλκονιού και Βεράντας

Ακόμα κι αν δεν έχετε πάει σε τροπικές περιοχές, μπορείτε πάντα να δώσετε στον υπαίθριο χώρο σας μια τέτοιας διακόσμησης, είτε πρόκειται για αίθριο, βεράντα ή μπαλκόνι.

Ουδέτεροι τροπικοί εξωτερικοί χώροι

Τα ουδέτερα χρώματα είναι πολύ δημοφιλή για το σχεδιασμό τροπικών χώρων καθώς η πλούσια τροπική χλωρίδα και πανίδα είναι φωτεινή και δημιουργεί μια τολμηρή αντίθεση. Εκτός αυτού, οι ουδέτερες αποχρώσεις δεν θερμαίνονται υπερβολικά αντανακλώντας το φως του ήλιου. Συνδυάστε έπιπλα από ράταν και ψάθινα αμπαζούρ για να δημιουργήσετε μια χαλαρή αίσθηση. Προσθέστε ψάθινες γλάστρες και διακοσμητικά καλάθια στον τοίχο και ανανεώστε τον υπαίθριο χώρο σας με πολύ πράσινο και τροπικά φυτά. Τα κρεμαστά έπιπλα θα προσθέσουν επίσης μια αίσθηση χαλάρωσης στο χώρο και τα πλεκτά φανάρια θα γεμίσουν με απαλή λάμψη τη νύχτα. Δοκιμάστε καρέκλες πεταλούδας, ξύλινα έπιπλα με ανεπεξέργαστες άκρες και κρεμάστε μερικά μαροκινά φανάρια για να κάνετε τον χώρο σας πολύ φιλόξενο.

Δείτε επίσης 14 Γλάστρες που θα Επισκιάσουν τα Φυτά σας και θα απογειώσουν τη διακόσμησή σας!

Πολύχρωμοι τροπικοί εξωτερικοί χώροι

Τα φωτεινά χρώματα και όλα τα πράγματα boho αφορούν επίσης τους τροπικούς χώρους, οπότε αν σας αρέσουν μη διστάσετε να τα επιλέξετε. Μπορείτε να πάρετε ουδέτερα έπιπλα από ράταν και να τα συνδυάσετε με πολύχρωμα μαξιλάρια και χαλιά, να προσθέσετε ψάθινα και πλεκτά αντικείμενα για να δώσετε μια χαλαρή τροπική αίσθηση στο χώρο. Τοποθετήστε όσο το δυνατόν περισσότερα τροπικά φυτά σε γλάστρες ή φυτέψτε τα γύρω από το χώρο σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ανοιχτόχρωμες τροπικές καρέκλες, πολύχρωμα φλαμίνγκο για μια παραδοσιακή τροπική όψη και να φτιάξετε ένα δάπεδο με πλακάκια μωσαϊκού για πιο τολμηρή εμφάνιση.

Φράχτες από Λουλούδια και Φυτά! Ιδιωτικότητα στον χώρο σας!

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6 Πιάτα που Μπορείτε να Φάτε τη Νύχτα Χωρίς να Πάρετε Βάρος

Τι Μπορεί να Συμβεί αν Φάτε Μούχλα Κατά Λάθος

Τι Μπορεί να Συμβεί αν Φάτε Μούχλα Κατά Λάθος