in , , , , , ,

11 Ιδέες ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ με Καλάθια

Αν κοιτάξετε στο σπίτι σας, πιθανότατα να έχετε μερικά καλάθια εδώ και εκεί, αλλά είναι πιθανότατα ένα αντικείμενο που δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο να σκεφτείτε τι να τα κάνετε.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 11-Idees-Diakosmisis-me-Kalathia-3.jpg

Σίγουρα, είναι χρήσιμα για να αποθηκεύσετε τα υλικά χειροτεχνίας σας ή να κάνετε πικ νικ στο πάρκο, αλλά συχνά παραβλέπονται ως διακοσμητικά κομμάτια. Ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε αυτή την ιδέα. Τα καλάθια είναι φτηνά, ελαφριά και φαίνονται υπέροχα όταν διακοσμούν ένα δωμάτιο.

πηγή φωτό

Αποθηκευτικός χώρος

Υπάρχουν πολλές πλέξεις και υλικά από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, γεγονός που το καθιστά εύκολο να τα ταιριάξετε με το προσωπικό σας στυλ. Χρησιμοποιήστε ένα ψάθινο καλάθι για να αποθηκεύσετε ξύλα διπλά στο τζάκι σας. Μια άλλη απρόσμενη ιδέα: Δοκιμάστε να αποθηκεύσετε βιβλία ή άλμπουμ φωτογραφιών δίπλα στον καναπέ σας αντί για το τραπέζι του καφέ σας.

πηγή φωτό

Κρεμάστε αερόφυτα

Τα κρεμαστά καλάθια δεν είναι κάτι καινούργιο. Επειδή τα αερόφυτα δεν χρειάζονται έδαφος ή πολύ πότισμα, είναι η τέλεια επιλογή για ένα συρμάτινο καλάθι. Τοποθετήστε μερικά μικρά φυτά σε μια σειρά πάνω από ένα γραφείο ή νεροχύτη για άμεση ανανέωση.

πηγή φωτό

Καλάθια ως έργα τέχνης

Ποιος λέει ότι τα καλάθια είναι μόνο για αποθήκευση; Αν θέλετε να ενσωματώσετε ένα εθνικ στυλ διακόσμησης στο σπίτι σας, τα παραδοσιακά αφρικανικά καλάθια είναι μια υπέροχη γκαλερί πάνω από έναν καναπέ ή μια είσοδο.

πηγή φωτό

Οργανώστε το μπάνιο σας

Τα ψάθινα καλάθια σε ένα μπάνιο θα μπορούσαν να γεμίσουν υγρασία και μούχλα, γι’ αυτό είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε συρμάτινα. Τοποθετήστε πετσέτες για τους επισκεπτών, οργανώστε τα καλλυντικά ή αποθηκεύστε τις παντόφλες που σας αρέσει να φοράτε μετά το μπάνιο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Γεμίστε κενούς χώρους

Ο κενός χώρος πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας δεν είναι μόνο για τη σκόνη. Γεμίστε τον με μερικά καλάθια για να αποθηκεύετε πράγματα που σπάνια χρειάζεστε. Επειδή αυτός ο χώρος συχνά βρωμίζει, συνίσταται ως υλικό σύρμα ή ύφασμα που μπορεί εύκολα να καθαριστεί. Εάν δεν θέλετε να σκαρφαλώνετε για να πιάσετε αντικείμενα της κουζίνας, μπορείτε να διακοσμήστε με vintage μπουκάλια ή μεταλλικά κουτάκια.

πηγή φωτό

Φυτέψτε ένα δέντρο

Αν θέλετε να φέρετε τη φύση στο σπίτι, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το φύτεμα ενός δέντρου στο σαλόνι σας. Τα καλάθια είναι ελαφρύτερα από τις γλάστρες, καθιστώντας ευκολότερη την μετακίνηση πολύ μεγάλων φυτών όταν αυτό είναι απαραίτητο. Απλά φροντίστε να φυτέψετε το δέντρο σε μια μικρή πλαστική γλάστρα για να μαζεύει το νερό.

πηγή φωτό

Προσθέστε κομψότητα

Πρόσθεσε μερικά λαμπερά πομ πομ για να μετατρέψετε ακόμα και ένα απλό καλάθι σε μοναδικό διακοσμητικό. Περισσότερες ιδέες: Βάλτε ψεύτικα λουλούδια, ζωγραφίστε τις λάβες με χρώμα νέον ή γεμίστε το με αστείες κονκάρδες.

πηγή φωτό

Οργανώστε τον πάγκο κουζίνας

Η οργάνωση του πάγκου κουζίνας είναι μια δουλειά που κανείς δεν θέλει να κάνει, αλλά όλα δείχνουν τακτοποιημένα και καθαρά όταν το κάνουμε. Χρησιμοποιείστε ένα χαμηλό, πλατύ καλάθι για να αποθηκεύσετε μπαχαρικά και έλαια. Επίσης, ταιριάζει σε ένα τραπεζάκι καφέ για να οργανώσετε κεριά, στυλό και άλλα χρήσιμα αντικείμενα.

πηγή φωτό

Κυνηγήστε τα Vintage καλάθια

Ψάξτε στο τοπικό υπαίθριο παζάρι ή στα καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών και μπορείτε να καταλήξετε με μερικά vintage καλάθια ώστε να τα χρησιμοποιήσετε ως έργα τέχνης. Επειδή είναι συχνά πολύ εύθραυστα και ευαίσθητα για να τα χρησιμοποιήσετε ως αποθηκευτικό χώρο, διακοσμήστε ένα ράφι πάνω από την τραπεζαρία, ένα μπαρ ή την κουζίνα.

πηγή φωτό

Οργανώστε την είσοδο του σπιτιού

Η είσοδος είναι το πρώτο πράγμα που οι επισκέπτες βλέπουν όταν μπαίνουν στο σπίτι. Μια καλά οργανωμένη είσοδος μπορεί να είναι ένα δύσκολο πράγμα για να καταφέρετε, αλλά αυτή η ιδέα με καλάθια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε ομπρέλες, γάντια, τσάντες και άλλα απαραίτητα σε τάξη.

πηγή φωτό

Αποθηκευτικός χώρος στο ξενώνα

Δεν έχετε ντουλάπα για κλινοσκεπάσματα στον ξενώνα; Κανένα πρόβλημα. Κάντε τον επισκέπτη σας να νιώθει σαν στο σπίτι του τοποθετώντας επιπλέον μαξιλάρια και κουβέρτες σε ένα ελκυστικό καλάθι. Πετσέτες, παντόφλες ή ακόμη και μια ρόμπα θα υπενθυμίσουν στους καλεσμένους σας πόσο χαρούμενοι είστε που σας επισκέφθηκαν.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το Πιο ΒΡΩΜΙΚΟ αντικείμενο μέσα στην κουζίνα! Πώς να απαλλαγείτε από το Μικρόβια!

Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το Πιο ΒΡΩΜΙΚΟ αντικείμενο μέσα στην κουζίνα! Πώς να απαλλαγείτε από το Μικρόβια!

3 Γενιές Νύφες Φόρεσαν το Ίδιο Νυφικό από το 1955