in , , ,

9 Απλά Κόλπα Ψησίματος για να Δοκιμάσετε Αυτό το Καλοκαίρι

Ήρθε το καλοκαίρι και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να απολαύσετε ένα άνετο μπάρμπεκιου στον κήπο. Για να βεβαιωθείτε ότι όλα θα πάνε καλά, ρίξτε μια ματιά σε 9 Απλά Κόλπα Ψησίματος για να Δοκιμάσετε Αυτό το Καλοκαίρι.

DIY Προσάναμμα

Εάν ξεμείνατε από προσάναμμα τα τσιπς τορτίγιας, Doritos ή άλλα πατατάκια με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά είναι μια γρήγορη λύση. Απλώστε τα ομοιόμορφα πάνω στα κάρβουνα και ανάψτε τα. Όσο πιο λιπαρά είναι, τόσο καλύτερα θα καίγονται.

Άρωμα μυρωδικών

Αντί να επενδύετε πολύ χρόνο και προσπάθεια στο μαρινάρισμα του κρέατος με μυρωδικά, μπορείτε να τα βάλετε απευθείας στα κάρβουνα για να προσθέσετε επιπλέον γεύση στα ψητά σας.

Αντικολλητική σχάρα

Το κοτόπουλο στη σχάρα είναι υπέροχο, αλλά όχι όταν κολλά στη σχάρα. Για να το αποφύγετε αυτό, κόψτε μια πατάτα στη μέση και τρίψτε την στη σχάρα. Το άμυλο εξασφαλίζει ότι το κρέας δεν θα κολλά πλέον στο μέταλλο.

DIY Ψησταριά

Εάν δεν διαθέτετε ψησταριά, αλλά εξακολουθείτε να αγαπάτε τα ψητά, είστε τυχεροί, γιατί το να φτιάξετε τη δική σας ψησταριά είναι τόσο εύκολο όσο 1, 2, 3.

Θα χρειαστείτε:
άδειο δοχείο κονσέρβας
ψαλίδι
αλουμινόχαρτο
μικρή σχάρα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κόψτε πολλές κάθετες λωρίδες στο δοχείο, σταματώντας κοντά στο κάτω μέρος του δοχείου.

20+ ΤΡΟΠΟΙ να Δώσετε μια Δεύτερη Ευκαιρία σε Πράγματα που Συνήθως Πετάτε

Λυγίστε τις λωρίδες προς τα πίσω, μακριά από το κουτί, έτσι ώστε κάθε λωρίδα να σχηματίζει σχήμα L.

Τοποθετήστε το αλουμινόχαρτο μέσα στο κουτί και τυλίξτε το γύρω από τις μεταλλικές λωρίδες.

Τέλος, ανάψτε τα κάρβουνα και τοποθετήστε μια σχάρα στην κορυφή για να ψήσετε το κρέας σας.

Διατηρήστε το φαγητό ζεστό

Εάν έχετε ήδη ψήσει το φαγητό και θέλετε να το διατηρήσετε ζεστό για αργότερα, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε το δικό σας δίσκο θέρμανσης. Απλά τοποθετήστε τρεις κενές κονσέρβες σε σχήμα τριγώνου πάνω στη σχάρα και τοποθετήστε μια μικρή σχάρα από πάνω . Η τοποθέτηση του μαγειρεμένου φαγητού πάνω στη μικρή σχάρα θα το κρατήσει ζεστό χωρίς να ψήνετε άλλο.

Επαναχρησιμοποιήσιμα καλαμάκια

Για να βεβαιωθείτε ότι μόνο το φαγητό και όχι τα ξύλινα καλαμάκια ψήνονται, τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο και ρίξτε νερό πάνω τους πριν τα χρησιμοποιήσετε. Μετά τα ψητά θα γλιστρούν εύκολα και θα φαίνονται ολοκαίνουργια.

Σάλτσες και γαρνιτούρες

Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο στο τραπέζι για όλα τα μπουκάλια κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα και οποιεσδήποτε άλλες σάλτσες θέλετε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας, απλώς ρίξτε τις σε ένα καθαρό ταψί muffin και τοποθετήστε το στο τραπέζι. Είναι χρήσιμο επίσης για τουρσί, ντομάτες σε φέτες, κρεμμύδια σε κύβους και άλλες γαρνιτούρες που θέλετε να σερβίρετε.

Φουντώστε τη φωτιά

Το μόνο που χρειάζεστε για τη φωτιά σας είναι δύο μεγάλα πλαστικά μπουκάλια. Κόψτε το κάτω μέρος του πρώτου μπουκαλιού και αφαιρέστε το καπάκι. Σύροντας το δεύτερο μπουκάλι στο πρώτο μπουκάλι, μπορείτε να σπρώξετε αέρα πιέζοντας εμπρός και πίσω, ώστε να φουντώσετε τη φωτιά.

Ψάρια στη σχάρα

Δεν είναι μόνο τα πουλερικά που μπορούν να κολλήσουν στη σχάρα. Για να μην συμβεί αυτό στο υπέροχο κομμάτι σολομού σας, απλώστε μερικές φέτες λεμονιού ή λαιμ στη σχάρα και τοποθετήστε το κομμάτι ψαριού. Όχι μόνο ο καθαρισμός θα είναι πολύ ευκολότερος, αλλά ο σολομός σας θα έχει επίσης μια υπέροχη γεύση από εσπεριδοειδή.

Παγωμένο Γλυκό με 4 Υλικά Χωρίς Ψήσιμο

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Είναι Τόσο Δύσκολο να Αποφύγετε να Αγγίξετε το Πρόσωπό σας

Χαρτί υγείας Οριγκάμι: 6 τρόποι να το τυλίξετε σε φανταστικά σχέδια! Βίντεο

Χαρτί υγείας Οριγκάμι: 6 τρόποι να το τυλίξετε σε φανταστικά σχέδια! Βίντεο