in , , ,

60 Υπέροχες Καλοκαιρινές Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού

Το καλοκαίρι είναι εδώ, οπότε έχετε αποφασίσει πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας για να γιορτάσετε τον ερχομό του; Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να ξεκινήσετε από το τζάκι σας. Τοποθετήστε ότι σημαίνει καλοκαίρι για εσάς. Φυσικά, το πιο δημοφιλές είναι η θάλασσα και οι παραλίες οπότε γυαλάκια της θάλασσας, αστερίες, κοχύλια και θαλασσόξυλα είναι αυτό που χρειάζεστε. Πολύχρωμες γιρλάντες, φυτά και λουλούδια, κορνίζες, φρούτα και πράσινο γρασίδι έχουν γίνει σχεδόν κλασικά στην καλοκαιρινή διακόσμηση.

Δείτε 60 Υπέροχες Καλοκαιρινές Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού παρακάτω και εμπνευστείτε!

Στυλ διακόσμησης και χρώματα

Το στυλ της διακόσμησης εξαρτάται απόλυτα από εσάς: μοντέρνο, μινιμαλιστικό, ρουστίκ, vintage ή οποιοδήποτε άλλο. Όσον αφορά τα χρώματα, εξαρτώνται επίσης απόλυτα από εσάς, αλλά σας συνιστούμε να προσθέσετε φωτεινές αποχρώσεις – κίτρινο, πράσινο, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί και άλλα όπως είναι το καλοκαίρι. Ανακατέψτε φυσικές και ουδέτερες αποχρώσεις με φωτεινές αποχρώσεις ή μόνο φωτεινές αποχρώσεις για το καλοκαίρι. Αν πρόκειται για τζάκι σε παραθαλάσσιο σπίτι μπορείτε να προσθέσετε τυρκουάζ, άκουα μπλε, μέντα και ό, τι μπλε θέλετε.

Ιδέες Ανοιξιάτικης Διακόσμησης Τζακιού

Διακοσμητικά αντικείμενα

Τα διακοσμητικά αντικείμενα εξαρτώνται από το στυλ που έχετε επιλέξει: αν είναι vintage μπορείτε να χρησιμοποιήσετε vintage καθρέφτες, έργα τέχνης, παντζούρια και πόρτες. Αν είναι ρουστίκ, επιλέξτε μεταλλικούς κουβάδες, καλάθια και ξύλινα κουτιά γλάστρες. Εάν είναι μοντέρνο, χρησιμοποιήστε τα πάντα λακωνικά – διαφανή βάζα, απλές γλάστρες, μοναδικές συνθέσεις λουλουδιών εδώ και εκεί και πολύ πράσινο. Το φρέσκο πράσινο, τα ψεύτικα άνθη, τα παχύφυτα και άλλα φυτά ταιριάζουν σε ένα καλοκαιρινό τζάκι. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε ρολόγια, φανάρια, κεριά σε κηροπήγια, φώτα, γιρλάντες και έργα τέχνης. Για μια όψη παραλίας τοποθετήστε κοχύλια, αστερίες, κοράλλια, πρασινάδες και θαλασσόξυλα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ: Ο καλύτερος τρόπος για να γυαλίσει το τζάκι και να καθαρίσετε τα Τούβλα του

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6 Καθημερινά Κόλπα με Σακουλάκια Τροφίμων με Αεροστεγές Κλείσιμο (ziplocks)

6 Καθημερινά Κόλπα με Σακουλάκια Τροφίμων με Αεροστεγές Κλείσιμο (ziplocks)

22 Μυστικά Γυμναστήριου που το Προσωπικό θα Μοιραστεί Σπάνια με τους Πιθανούς Πελάτες