in , , ,

Ιδέες Ανοιξιάτικης Διακόσμησης Τζακιού

Το τζάκι είναι ένα σημείο που αγαπάει την εποχιακή διακόσμηση και από εδώ πρέπει να ξεκινήσετε. Δεν έχετε ιδέα πως να το κάνετε; Μην ανησυχείτε, δείτε παρακάτω πως να τα καταφέρετε με απλό τρόπο.

πηγή φωτό

Το κλειδί για ένα καλά διακοσμημένο τζάκια είναι ο συνδυασμός χρωμάτων. Θυμηθείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να αναμειγνύετε διαφορετικά χρώματα, αρκεί να διατηρείτε τα διακοσμητικά στοιχεία στο ίδιο στυλ.

Για την άνοιξη, η καλύτερη επιλογή είναι ένα μείγμα ανοιχτών και φωτεινών χρωμάτων. Επιλέξτε το λευκό και το μπεζ ως βάση και για τα διακοσμητικά παστέλ χρώματα ή σε φυσικούς τόνους του ξύλου.

πηγή φωτό

Η διακόσμηση του τζακιού αρχίζει πάντα με ένα κεντρικό διακοσμητικό που μπαίνει στον τοίχο από πάνω του. Μπορείτε να επιλέξετε έναν καθρέφτη με ένα ωραίο πλαίσιο ή ίσως να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό παράθυρο σε παστέλ τόνους.

πηγή φωτό

Αφού τοποθετήσετε το κεντρικό διακοσμητικό πρέπει να πέτυχετε ισορροπία. Τοποθετήστε δύο από τα ίδια ή παρόμοια αντικείμενα και στις δύο πλευρές του. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να διακοσμείτε με μερικά χαμηλά αντικείμενα στη μέση.

πηγή φωτό
πηγή φωτό

Η Άνοιξη είναι φρέσκα λουλούδια, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα τα συμπεριλάβατε στη διακόσμηση. Χρησιμοποιήστε ανθισμένα λουλούδια ή ακόμα και γλάστρες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
πηγή φωτό

Δεν υπάρχει τίποτα που να λειτουργεί καλύτερα από αυτό το απλό κόλπο! Διαφορετικά υλικά όπως ξύλο, γυαλί, μέταλλο και φρέσκα λουλούδια υφές μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν τη καλύτερη διακόσμηση.

πηγή φωτό
πηγή φωτό
πηγή φωτό
πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ με Δωρεάν Εκτυπώσεις. Πώς να το κάνετε!

Καραντίνα – Πώς να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου στο σπίτι

Καραντίνα – Πώς να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου στο σπίτι