in ,

22 Μυστικά Γυμναστήριου που το Προσωπικό θα Μοιραστεί Σπάνια με τους Πιθανούς Πελάτες

Τα γυμναστήρια έχουν γίνει μέρος της καθημερινής ζωής για πολλούς ανθρώπους. Πιθανότατα έχετε παρατηρήσει πώς η σύγχρονη τάση για άσκηση έχει αυξηθεί παντού. Αλλά λίγοι άνθρωποι παρατηρούν ότι τα γυμναστήρια βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να μας παρασύρουν μέσα. Και είναι καλύτερο να τους γνωρίζετε, ώστε να μην σας πιάσουν απροετοίμαστους. Πριν γραφτείτε στο γυμναστήριο, δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές από έμπειρους εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης και σχόλια από τους ειδικούς και τους αθλητές. Μετά θα κάνετε τις επισκέψεις σας στο γυμναστήριο όσο πιο ευχάριστες και αποτελεσματικές γίνεται.

Σας παραπλανούν από την είσοδο.

© localfitness / Wikimedia Commons© A Healthier Michigan / flickr

Τα γυμναστήρια αναζητούν το αδύναμο σημείο σας. Όταν μπαίνετε σε οποιοδήποτε γυμναστήριο, το πρώτο πράγμα που βλέπετε είναι φρέσκα λουλούδια κοντά στην είσοδο, άνετους καναπέδες και όμορφα τοπία στις οθόνες της τηλεόρασης. Στη συνέχεια, θα σας δείξουν την πισίνα, τη σάουνα και το σπα. Μέχρι το τέλος δεν θα δείτε το ίδιο το γυμναστήριο, καθώς εκεί πρέπει να ιδρώσετε.

Οι ετήσιες συνδρομές που επιτρέπουν σε ένα άτομο να επισκέπτεται το γυμναστήριο ανά πάσα στιγμή και να χρησιμοποιεί τη σάουνα δωρεάν παρουσιάζονται ως οι πιο κερδοφόρες. Ο ειδικός στην αθλητική ψυχολογία, Angel Sobrino, εξηγεί γιατί αυτό δεν είναι αλήθεια: «Η πληρωμή ενός έτους πριν δεν συμβάλλει στην συμμέτοχή σας. Όταν ασκήστε, πρέπει να ορίσετε βραχυπρόθεσμους στόχους και όσο πιο μακριά προσπαθείτε να σχεδιάσετε πράγματα, τόσο χαμηλότερο θα είναι το κίνητρό σας. “

Συχνά πιστεύουμε σε ανόητους μύθους.

© pxfuel© Tyler Read / flickr

Ο πρώτος μύθος είναι ότι πρέπει να τρέξεις σε διάδρομο για να χάσεις βάρος. Μερικοί άνθρωποι έρχονται στο γυμναστήριο και τρέχουν ή οδηγούν ποδήλατο για 1,5 ώρα. Νομίζουν ότι όσο περισσότερο κινούνται, τόσο περισσότερο βάρος θα χάνουν. Αλλά δεν λειτουργεί έτσι.

Υπάρχει μια άλλη κοινή (αλλά περίεργη) παρανόηση Οι άνθρωποι προσπαθούν να χάσουν βάρος πριν πάνε στο γυμναστήριο.

© CherryPoint / flickr© Andrea Piacquadio / pexels

Η άσκηση με μηχανήματα βάρους είναι λιγότερο αποτελεσματική και είναι πιο κατάλληλη είτε για bodybuilders είτε για άτομα με τραυματισμούς. Είναι επειδή απομονώνουν έναν συγκεκριμένο μυ και σας επιτρέπουν να ασκείτε μόνο αυτόν τον μυ, ενώ οι ασκήσεις με ελεύθερα βάρη λειτουργούν για ολόκληρο το σώμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι περισσότεροι αρχάριοι έρχονται με το αίτημα να χάσουν βάρος πριν από το καλοκαίρι. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι μετά από αμφίβολα προγράμματα απώλειας βάρους μπορείτε να ξοδέψετε πολύ περισσότερο χρόνο και χρήματα προσπαθώντας να αποκαταστήσετε την υγεία σας. Η σωστή προσέγγιση αφορά την κανονικότητα και τη συνέπεια.

Συμβουλές από εκπαιδευτή φυσικής κατάστασης.

© pxfuel

Η προπόνηση θα είναι σχεδόν χωρίς νόημα αν τραβάτε φωτογραφίες για κοινωνικά δίκτυα και ακούτε μουσική. Όλα είναι επειδή αυτές οι ενέργειες υπερφορτώνουν το νευρικό σύστημα και το σώμα δεν μπορεί να συμμετέχει σωστά στην άσκηση.

Η περίοδος κατά την οποία υποτίθεται ότι πρέπει να φάτε μετά από προπόνηση, δεν υπάρχει. Αρκεί να καταναλώνετε τη σωστή ποσότητα θερμίδων όλη την ημέρα.

Όλοι πιστεύουν ότι αν πηγαίνετε στο γυμναστήριο, μπορείτε να φάτε όπως κάνατε πριν. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Το 80% της επιτυχίας στο γυμναστήριο είναι η διατροφή. Με τη σωστή διατροφή, αρκεί να ασκείστε μόνο 3 φορές την εβδομάδα για μια ώρα για να είστε σε φόρμα.

Η επιλογή του σωστού προσωπικού εκπαιδευτή είναι ζωτικής σημασίας.

© pxfuel© USAG Livorno PAO / flickr

Οι κανονικοί επαγγελματίες δεν έχουν δημοφιλή λογαριασμό Instagram. Δεν επενδύουν σε αυτό, επειδή είναι φορτωμένοι με δουλειά από το πρωί έως το βράδυ.

Για μεγαλύτερο κίνητρο, οι αθλητικοί ψυχολόγοι συνιστούν τη χρήση των υπηρεσιών ενός προσωπικού εκπαιδευτή: «Αισθανόμαστε ενοχές μπροστά στον εκπαιδευτή εάν χάσουμε μια προπόνηση. Αυτό μας αναγκάζει να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο πιο συχνά. “

Μερικές φορές, είναι δύσκολο να καταλάβουμε αν είναι δύσκολο να ασκηθούμε με ένα συγκεκριμένο βάρος ή όχι. Ο εκπαιδευτής φυσικής κατάστασης, Sergey Murachev, μας λέει: «Οι άντρες δουλεύουν με οποιοδήποτε βάρος που είναι το μέγιστο που μπορούν να ανυψώσουν. Και τα κορίτσια είναι πάντα σοβαρά και συγκεντρωμένα, αλλά είναι πιο εύκολο να δουλέψετε μαζί τους. Εάν ένα κορίτσι χαμογελά, αυτό σημαίνει ότι έχουμε φτάσει στο μέγιστο βάρος. “

© Amanda Mills / freestockphotos

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η υγεία σας και όχι ένα μυώδες σώμα, πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

© Elena Nichizhenova / Shutterstock

Οι εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης δεν σας κρίνουν ότι δεν είστε σε φόρμα. Η γυμνάστρια Alena Moysak, λέει: “Όταν έρχεται μια γυναίκα με πολλά κιλά, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι τι αρτηριακή πίεση έχει, πώς αισθάνεται και αν κοιμάται καλά. Η εμφάνισή της δεν είναι σημαντική για μένα καθόλου. “

Είναι καλύτερα να αποφεύγετε τις δίαιτες όταν πάτε γυμναστήριο καθώς λόγω της έλλειψης θρεπτικών ουσιών, βλάπτετε το σώμα σας. Δεν υπάρχει ενέργεια χωρίς λίπη και υδατάνθρακες και η υπερβολική κατανάλωση πρωτεΐνης μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες στο σώμα.

Οι περισσότεροι τραυματισμοί συμβαίνουν επειδή οι άνθρωποι προσπαθούν κάνουν περισσότερα και πολύ έντονα από ότι το σώμα τους αντέχει.

Μην αγγίζετε το πρόσωπό σας ενώ ασκήστε. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι κολλήσαν ασθένειες στο γυμναστήριο λόγω των κοινόχρηστων οργάνων και μηχανήματων.

Μερικές φορές, είναι χρήσιμο να ακολουθείτε τις συμβουλές των καθημερινών μελών του γυμναστηρίου.

© needpix

Εάν ασκήστε σε διάδρομο, κατεβάστε μια τηλεοπτική σειρά και παρακολουθήστε την μόνο στο γυμναστήριο. Με αυτόν τον τρόπο, ο αριθμός των επισκέψεών σας θα αυξηθεί.

Φέρτε μια τσάντα με τα ρούχα της γυμναστικής σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε λιγότερες δικαιολογίες γιατί χάσατε μια προπόνηση.

Η εκτέλεση ασκήσεων σε καλή φόρμα και χαμηλότερο βάρος είναι πάντα πολύ πιο αποτελεσματική σε σχέση με μεγαλύτερο βάρος και ντεφορμέ.

Εάν είστε νέοι στο γυμναστήριο, μην ντρέπεστε. Κανείς δεν δίνει προσοχή στο πώς ασκήστε.

Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από πιο έμπειρους ανθρώπους. Σε γενικές γραμμές, κατανοούν τους ανθρώπους για το πόσο δύσκολη είναι η αρχή.

Μην υπερφορτώνετε τους μυς σας. Η ανάπαυση είναι εξίσου σημαντική με την άσκηση. Μπορείτε τραυματιστείτε λόγω έντονης άσκησης.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

60 Υπέροχες Καλοκαιρινές Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 15 Ιδέες για έπιπλα βαμμένα με χρώμα κιμωλίας!