in , , ,

6 Καθημερινά Κόλπα με Σακουλάκια Τροφίμων με Αεροστεγές Κλείσιμο (ziplocks)

6 Καθημερινά Κόλπα με Σακουλάκια Τροφίμων με Αεροστεγές Κλείσιμο (ziplocks)
6 Καθημερινά Κόλπα με Σακουλάκια Τροφίμων με Αεροστεγές Κλείσιμο (ziplocks)

Εάν υπάρχει ένας αφανής ήρωας σε κάθε νοικοκυριό, πρέπει να είναι το ταπεινό σακουλάκι τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο. Χρησιμοποιούνται κάθε μέρα και δεν έχουν ποτέ το σεβασμό που τους αξίζει. Εκτός από την αποθήκευση των τροφίμων υπάρχουν και άλλοι πρωτότυποι τρόποι χρήσης τους, 6 από τους οποίους θα σας αποκαλύψουμε τώρα! 7 Χρήσεις για τα Σακουλάκια Σιλικόνης

Αφαιρέστε τσίχλες

Είναι εκπληκτικά εύκολο να αφαιρέσετε τσίχλες από ένα χαλί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πάγος! Γεμίστε ένα σακουλάκι με νερό και βάλτε το στον καταψύκτη. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το πάνω στο κομμάτι τσίχλα που έχει κολλήσει στο χαλί για 10 λεπτά. Θα την ξεκολλήσετε πανεύκολα. Παρεμπιπτόντως, αυτό το κόλπο λειτουργεί επίσης για τσίχλες που έχουν κολλήσει σε ένα μπλουζάκι ή άλλα υφάσματα.

Καταψύξτε ψωμί

Για να αποφύγετε το μπαγιάτεμα του ψωμιού, πρέπει να ξέρετε πώς να το αποθηκεύσετε σωστά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το καταψύξετε σε αεροστεγή σακούλα. Συνήθως μια μόνο δεν αρκεί, επειδή είναι πολύ μικρή για να χωρέσει ολόκληρο καρβέλι ψωμί. Η λύση: απλώς χρησιμοποιήστε δύο σακούλες! Γυρίστε ανάποδα τη μια σακούλα και περάστε την από την μια άκρη του ψωμιού. Περάστε τη δεύτερη από την άλλη πλευρά του ψωμιού και σφραγίστε και τις δύο σακούλες. Αν θέλετε να φάτε το φώλι, αφήστε το να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία δωματίου και βάλτε το στο φούρνο για 30 λεπτά. Θα είναι εξαιρετικά φρέσκο και νόστιμο!

Φτιάξτε σακουλάκια

Για να φτιάξετε μικρότερα σακουλάκια, πάρτε ένα μαχαίρι και έναν αναπτήρα. Ζεσταίνετε τη λεπίδα του μαχαιριού με τον αναπτήρα και κόψτε προσεκτικά τη σακούλα στη μέση σύροντας απαλά το μαχαίρι κατά μήκος. Η θερμότητα αναγκάζει το πλαστικό να λιώσει και η εγκοπή σφραγίζεται.

DIY Παγοκύστη

Γεμίστε ένα σακουλάκι με υγρό πιάτων και βάλτε το στον καταψύκτη. Είναι ιδανικό όταν δεν έχετε εύκαιρη μια παγοκύστη.

Θήκη χρωμάτων

Εάν εσείς και η οικογένειά σας είστε δημιουργικοί, αυτό το κόλπο είναι ιδανικό για εσάς. Βάλτε ένα σακουλάκι σε μια κούπα και γεμίστε το με ακρυλικό χρώμα ή λαδομπογιά. Με αυτόν τον τρόπο, η κούπα δεν θα λερωθεί και μπορείτε να σφραγίσετε το σακουλάκι και να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο χρώμα μια άλλη επόμενη φορά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κάλυμμα ομπρέλας

Προσπαθήστε να συνηθίσετε να κουβαλάτε μια αεροστεγή σακούλα όταν έχετε μαζί σας μια ομπρέλα. Εάν η ομπρέλα βραχεί, μπορείτε να την βάλετε στη σακούλα και μετά στο σακίδιο σας. ΑΛΛΑ, μην ξεχάσετε να την βγάλετε και να την αφήσετε να στεγνώσει εντελώς. Διαφορετικά, η ομπρέλα σας μπορεί να μουχλιάσει.

Τι να κάνετε τα σακουλάκια αφυγραντικού (Silica gel) που βρίσκετε σε ρούχα και συσκευασίες

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Το μυστικό του Λέντζου: Η θρυλική καφετέρια που έφτιαχνε τον καλύτερο φραπέ στην Ελλάδα

60 Υπέροχες Καλοκαιρινές Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού