in , ,

7 Χρήσεις για τα Σακουλάκια Σιλικόνης

7 Χρήσεις για τα Σακουλάκια Σιλικόνης
7 Χρήσεις για τα Σακουλάκια Σιλικόνης

Όταν αγοράζετε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια βρίσκεται πάντα μέσα στο κουτί ένα σακουλάκι σιλικόνης για να απορροφά την υγρασία. Οι περισσότεροι άνθρωποι τα ρίχνουν κατευθείαν στα σκουπίδια χωρίς να σκέφτονται σε τι θα μπορούσαν να τους χρησιμεύσουν. Θα εκπλαγείτε σε τι μπορεί να σας βοηθήσουν.

Παρακάτω θα βρείτε 7 Χρήσεις για τα Σακουλάκια Σιλικόνης που μπορούν πραγματικά να σας σώσουν την ημέρα.

7 Χρήσεις για τα Σακουλάκια Σιλικόνης
7 Χρήσεις για τα Σακουλάκια Σιλικόνης

Φελιζόλ από κούτες. 9 Εναλλακτικές χρήσεις στο σπίτι.

Μπορούν να βοηθήσουν στο στέγνωμα ηλεκτρονικών συσκευών

7 Χρήσεις για τα Σακουλάκια Σιλικόνης
7 Χρήσεις για τα Σακουλάκια Σιλικόνης

Τα σακουλάκια σιλικόνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν χρειάζεστε να στεγνώσετε μια βρεγμένη συσκευή, όπως ένα κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ. Βάλτε τη συσκευή σας σε σακούλα Ziplock με το σακουλάκι, κλείστε την σφιχτά και μην την αγγίξετε για τις επόμενες 72 ώρες. Αυτός ο τρόπος επιτρέπει στη συσκευή να στεγνώσει εντελώς και να ελαχιστοποιήσει τις ζημιές που προκαλεί το νερό.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από το θόλωμα του παρμπρίζ

Τα θολωμένα τζάμια αυτοκίνητου είναι εξαιρετικά ενοχλητικά και μπορεί να προκαλέσουν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο. Για να μαζέψετε την υγρασία που μπορεί να υπάρχει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου απλά τοποθετήστε μερικά σακουλάκια κοντά στο παρμπρίζ.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε τρόφιμα

Οι σπόροι, τα μπαχαρικά, τα βότανα, ακόμα και οι τροφές για τα κατοικίδια ζώα θα πρέπει να διατηρούνται σε ξηρούς χώρους, ώστε να μην μπαγιατεύουν. Απλά τοποθετήστε ένα σακουλάκι σε ένα δοχείο μαζί με την συσκευασίας των τροφίμων ώστε να αποτρέψει την ανάπτυξη μούχλας και να διατηρήσει τα προϊόντα φρέσκα.

Θα διατηρήσει τα πράγματα σας φρέσκα και καθαρά

Για να αποφύγετε τις οσμές σε κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, αποθηκεύστε τα μαζί με μερικά σακουλάκια σιλικόνης. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με τσάντες γυμναστικής, ντουλάπια, ακόμα και αθλητικά παπούτσια. Η σιλικόνη απορροφά την υγρασία επιβραδύνοντας την εξάπλωση των βακτηριδίων και αποτρέποντας τις δυσάρεστες οσμές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα αποτρέψει τη σκουριά και την οξείδωση

Η υπερβολική υγρασία είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ξεκινά η οξείδωση των αντικειμένων. Τοποθετώντας σακουλάκια σιλικόνης στις ξυριστικές λεπίδες, τα κατσαβίδια, τα σφυριά, ακόμα και τα ασημικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα σώσετε από την σκουριά και το μαύρισμα.

Αποξηράνετε λουλούδια

Πάρτε ένα δοχείο και γεμίστε το με μπαλάκια σιλικόνης. Στη συνέχεια βάλτε τα λουλούδια σε αυτό και καλύψτε τα με τα μπαλάκια. Κλείστε καλά το δοχείο. Περιμένετε 2-6 ημέρες και ελέγξτε εάν η διαδικασία ξήρανσης έχει ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια απλώς αφαιρέστε τα μπαλάκια και απολαύστε τα αποτελέσματα.

Απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές στο σπίτι σας

Τα σακουλάκια σιλικόνης μπορούν να καλύψουν τις δυσάρεστες οσμές. Για παράδειγμα, αν παρατηρήσετε μια σταθερή μυρωδιά κάτω από το νεροχύτη σας, πάρτε ένα μεγάλο σακουλάκι σιλικόνης και τοποθετήστε το εκεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε το σακουλάκι που και που.

Προφυλάξεις

Η σιλικόνη δεν είναι τοξική αλλά φυσικά δεν πρέπει ποτέ να τη φάτε. Υπάρχει επίσης υψηλός κίνδυνος πνιγμού γι’ αυτό πρέπει να φυλάσσονται μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.Η σιλικόνη μπορεί εύκολα να εισέλθει σε υποδοχές ακουστικών και σε άλλες υποδοχές μιας συσκευής και να τις μπλοκάρει.
Μην θερμαίνετε τη σιλικόνη γιατί θα χάσει τα χρήσιμα χαρακτηριστικά της και μπορεί να καταστρέψει κάποια από τα πράγματα σας εάν έρθει σε επαφή μαζί τους.

Πώς να φτιάξετε υπέροχες θήκες για το κινητό σας με το πιστόλι σιλικόνης. Οδηγίες – Βίντεο – Σχέδια – Ιδέες!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

12 Φυτά που μεγαλώνουν στο νερό & θα σε εκπλήξουν!

12 Φυτά που μεγαλώνουν στο νερό & θα σε εκπλήξουν!

8 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από Πονοκεφάλους Χωρίς Φάρμακα

8 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από Πονοκεφάλους Χωρίς Φάρμακα