in , , , ,

Πώς να φτιάξετε φλυτζάνια στον αέρα “καταρράκτη”

Πώς να φτιάξετε φλυτζάνια στον αέρα “καταρράκτη”

Τα φλυτζάνια στον αέρα είναι μια κατασκευή σχετικά εύκολη που μπορεί να γίνει σε πολλές παραλλαγές ανάλογα με τα γούστα. Σε παλαιότερη δημοσίευση έχουμε δει στο toftiaxa και παρόμοιο άρθρο Πώς να φτιάξετε διακοσμητική κούπα “ο χρόνος σταμάτησε”.

Με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας μπορείτε να φτιάξετε αυτή την όμορφη κατασκευή σαν διακοσμητικό για το σπίτι σας ή για δωράκι στους αγαπημένους σας.

Δείτε ακόμα 20 κατασκευές απο παλιά φλυτζάνια τσαγιού!

Εδώ η σιλικόνη εκτός από υλικό κόλλησης μεταξύ των αντικειμένων παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού με αυτή θα δημιουργηθεί το εφέ του καταρράκτη.

Πώς να φτιάξετε ένα φλιτζάνι στον αέρα

Σε μια κούπα θα κολλήσετε εσωτερικά το πιρούνι και την άλλη πλευρά του πιρουνιού επάνω στο πιατάκι όπως θα δείτε παρακάτω και στο βίντεο. Με την κόλλα σιλικόνης θα φτιάξετε “νερά” τα οποία στη συνέχεια θα τοποθετήσετε κατά μήκος του κουταλιού για να πάρει τη μορφή του τρεχούμενου νερού.

Το πιατάκι μπορείτε να διακοσμήσετε με πετρούλες και τεχνητά φυτά ή με ότι άλλο εσείς νομίζετε ότι ταιριάζει στην αισθητική αλλά και στα γούστα σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμα 15 μοναδικοί Νεραϊδόκηποι σε Φλυτζάνια!

Αυτή η κατασκευή μπορεί να γίνει σε διάφορες παραλλαγές. Μια από αυτές είναι η παραλλαγή με τα λουλούδια. Κολλάτε επάνω στο πιρούνι λουλούδια και γεμίζετε και το πιατάκι (τη βάση σας δηλαδή) με λουλούδια. Έτσι θα φαίνεται σαν μια έκρηξη λουλουδιών από την κούπα. Σε πολύ κόσμο αρέσει και η παραλλαγή με τους ολόκληρους κόκκους καφέ. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία μόνο που επάνω στο πιρούνι κολλάτε κόκκους καφέ. Αυτή η παραλλαγή είναι ιδανική για να διακοσμήσετε την κουζίνα σας.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο ακριβώς τη διαδικασία για να φτιάξετε φλυτζάνια στον αέρα “καταρράκτη” .

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αγχώνεστε στη δουλειά σας; Δείτε τρόπους και τρικ για να διαχειριστείτε το στρες

Χρήστος Βασιλειάδης: Βοηθήστε να Υψωθεί η Ελληνική Σημαία στον ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ