in , ,

12 Έξυπνα Κόλπα που Κάνουν τη Μετακόμιση Ευκολότερη

Όλοι γνωρίζουν ότι η μετακόμιση από το ένα μέρος στο άλλο μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά αγχωτικό γεγονός. Έχετε αρκετά κουτιά; Συσκευάσατε τα πάντα με ασφαλή και πρακτικό τρόπο; Είστε βέβαιοι ότι τα περιεχόμενα δεν θα σπάσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μαζέματος; Για να κάνουμε τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη στην επόμενη μετακόμιση, σας παρουσιάζουμε παρακάτω 12 έξυπνα κόλπα που θα σας βγάλουν από πολύ κόπο.

Συσκευάστε περισσότερα ρούχα ταυτόχρονα

Συσκευάστε τα ρούχα σας σε σωρούς, βάλτε τα σε μια σακούλα σκουπιδιών και με την ηλεκτρική σκούπα τραβήξτε τον αέρα από μέσα. Στη συνέχεια, δέστε τη σακούλα και βάλτε όσο το δυνατόν περισσότερες σακούλες με ρούχα στην κούτα.

Παλιές εφημερίδες: Τόσοι τρόποι για να τις χρησιμοποιήσετε!

Άθραυστη συσκευασία γυαλικών

Τυλίξτε τα γυαλικά σας σε βελουτέ κάλτσες για να τα διατηρήσετε προστατευμένα όταν τα βάλετε στις κουτές.

Διατηρήστε τα ρούχα καθαρά

Εάν έχετε πολλά ρούχα σε κρεμάστρες, δεν χρειάζεται να τα βγάλετε. Απλώς περάστε μια σακούλα σκουπιδιών από κάτω μέχρι πάνω και δέστε την με την κρεμάστρα. Τώρα μπορείτε να συσκευάσετε εύκολα όλα αυτά τα ρούχα και να τα διατηρήσετε καθαρά κατά τη διάρκεια της μετακόμισης!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ για ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ! Αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να ομορφύνετε το σπίτι σας!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Για στεγανοποίηση υγρών

Βγάλτε τα καπάκια από τα δοχεία σας, βάλτε ένα σακουλάκι με ζιπ και τοποθετήστε τα καπάκια πίσω στα δοχεία. Τώρα είναι στεγανά και μπορείτε ακόμη και να τα αποθηκεύσετε ξαπλωτά ή ανάποδα.

Εύκολη μεταφορά με μια βαλίτσα

Βάλτε σε μια βαλίτσα τα βιβλία σας. Στην ιδανική περίπτωση, θα έχει τροχούς και μπορείτε εύκολα να τα μεταφέρετε χωρίς να σηκώνετε όλο αυτό το βάρος.

Ανοίξτε εύκολα κουτές

Εάν βάζετε ταινία στις κουτές σας, ο μόνος τρόπος για να τις ανοίξετε είναι με ψαλίδι ή μαχαίρι. Για να το αποφύγετε, μπορείτε απλώς να διπλώσετε στα άκρα την ταινία. Χρησιμοποιήστε αυτά τα διπλώματα αργότερα για να αφαιρέσετε εύκολα την ταινία.

Αποθηκεύστε με ασφάλεια τα κοσμήματά σας

Κρεμάστε τα μακριά κολιέ σας ανάμεσα στα άκρα μιας χτένας. Βάλτε μια δεύτερη χτένα πάνω της και τυλίξτε τα κοσμήματά σας. Βάλτε τα σε ένα σακουλάκι με ζιπ. Όταν θα τα αποσυσκευάζετε, δεν θα υπάρχουν μπερδέματα ή κόμποι.

Μεταφέρετε με ασφάλεια τα μπαχαρικά σας

Απλά βάλτε όλα τα μπαχαρικά σας σε κατσαρόλες και συνέχεια τοποθετήστε τα στις κούτες. Βάλτε τα καπάκια και τελειώσατε.

Προστασία καθρέπτη

Κόψτε ένα μακαρόνι κολύμβησης και σφίξτε το στις άκρες του καθρέφτη. Τώρα τίποτα δεν μπορεί να συμβεί στο γυαλί.

Μαξιλάρια αέρα για βάζα και γυαλιά

Φυσήξτε αέρα με ένα πλαστικό καλαμάκι σε ένα σακουλάκι με ζιπ και σφραγίστε γρήγορα. Τώρα τοποθετήστε βάζα, ποτήρια και άλλα γυαλικά ανάμεσα στα σπιτικά σας μαξιλάρια αέρα. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τρόπος να σπάσουν τα εύθραυστα αντικείμενα σας, κολλήστε 2 μαξιλάρια μαζί και τοποθετήστε τα στην κουτά.

Βάλτε ταμπέλες στις κούτες σας

Γράψτε αριθμούς σε πολύχρωμα χαρτιά και κολλήστε τα στις κούτες ανάλογα με τον “προορισμό” τους. Γράψτε τους ίδιους αριθμούς στις πόρτες του νέου σπιτιού σας ώστε να ξέρετε που θα πάει η κάθε κουτά.

Μετακινήστε βαριά έπιπλα και κουτιά

Απλώς χρησιμοποιήστε μια ξύλινη βάση γλάστρας με ροδάκια για να μετακινήσετε βαριά έπιπλα και κουτιά.

7 Απλές Ιδέες Διακόσμησης για το Διαμέρισμα για ενοικιαστές!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ιδέες Καλοκαιρινής Διακόσμησης Εισόδου

25 Ιδέες Καλοκαιρινής Διακόσμησης Εισόδου

25 Έξυπνες Ιδέες Αποθήκευσης Πετσετών Μπάνιου

25 Έξυπνες Ιδέες Αποθήκευσης Πετσετών Μπάνιου