in , ,

25 Ιδέες Καλοκαιρινής Διακόσμησης Εισόδου

25 Ιδέες Καλοκαιρινής Διακόσμησης Εισόδου
25 Ιδέες Καλοκαιρινής Διακόσμησης Εισόδου

Αν και είναι καλοκαίρι και όλοι είμαστε όλο έξω, εξακολουθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μέσα, πράγμα που σημαίνει ότι η διακόσμηση στο σπίτι είναι ακόμα σημαντική. Αλλάξτε την είσοδο του σπιτιού σας σε πιο καλοκαιρινή διάθεση για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες. Για να εμπνευστείτε, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω 25 Ιδέες Καλοκαιρινής Διακόσμησης Εισόδου.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Ιδέες για Τραπεζάκια Εισόδου

25 Ιδέες Καλοκαιρινής Διακόσμησης Εισόδου
25 Ιδέες Καλοκαιρινής Διακόσμησης Εισόδου

Τραπεζάκια εισόδου

Ένα τραπέζι κονσόλας είναι ένα συχνό κομμάτι σε μια είσοδο και μπορεί να διακοσμηθεί για το καλοκαίρι με διάφορους τρόπους. Προσθέστε γλάστρες με πρασινάδα και λουλούδια, καλάθια για αποθήκευση, κρεμάστε vintage βοτανικές αφίσες από πάνω του και ψάθινα καπέλα στον τοίχο. Εάν θέλετε να προσθέσετε την αίσθηση της θάλασσας, επιλέξτε πτυσσόμενες καρέκλες ναυτικού τύπου, κοχύλια, θαλασσόξυλα και άλλα πράγματα από τη θάλασσα. Θέλετε κάτι τροπικό; Τοποθετήστε τροπικά φύλλα σε βάζα, φοίνικες σε γλάστρες και μπαμπού αντικείμενα.

Καλοκαιρινά διακοσμητικά

Εάν έχετε διακόσμηση σε στιλ ερήμου, μπορείτε να τοποθετήσετε κάκτους και παχύφυτα. Προσθέστε στεφάνια από ψεύτικη πρασινάδα και λεμόνια, για να δώσετε αμέσως μια ζεστή αίσθηση καλοκαιρινής αγροικίας. Πολύχρωμα μαξιλάρια και χαλιά με σχέδια σε διάφορες αποχρώσεις θα κάνουν την είσοδο σας πιο φωτεινή και καλοκαιρινή. Προσθέστε ψάθινα καλάθια και συρτάρια για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, τοποθετήστε πολύχρωμα διακοσμητικά καλάθια στον τοίχο, αλλάξτε τον πάγκο σας με έναν από ρατάν ή μπαμπού για να προσθέσετε μια αίσθηση διακοπών στην είσοδο. Δημιουργήστε έναν φωτεινό τοίχο γκαλερί με τις φωτογραφίες των διακοπών σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Πώς να Κάνετε πιο Λειτουργική μια Στενή Είσοδο Σπιτιού

Συμβουλές Feng Shui για Διακόσμηση Εισόδου

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί δεν πρέπει να τρώμε ούτε το καθαρό κομμάτι ενός μουχλιασμένου τρόφιμου

12 Έξυπνα Κόλπα που Κάνουν τη Μετακόμιση Ευκολότερη