in , , ,

7 Απλές Ιδέες Διακόσμησης για το Διαμέρισμα για ενοικιαστές!

Η διακόσμηση ενός διαμερίσματος είναι μια διασκεδαστική πρόκληση. Είτε μετακομίζετε είτε ανανεώνετε ένα μικρό καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρά σας, μπορείτε εύκολα να δώσετε νέα εμφάνιση στο χώρο σας με αυτές τις 7 Απλές Ιδέες Διακόσμησης για Διαμέρισμα. Η προσθήκη μερικών νέων διακοσμητικών και η αλλαγή εμφάνισης αυτών που ήδη έχετε μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Καθρέφτες

Ένας καθρέφτης στο σωστό μέρος θα κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο και φωτεινότερο. Εάν ένα συγκεκριμένο σημείο σας έχει κολλήσει, ένας καθρέφτης μπορεί να είναι η απάντηση που αναζητάτε. Επίσης , μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην κάλυψη ατελειών. Ένας κεκλιμένος ολόσωμος καθρέφτης θα είναι μια υπέροχη προσθήκη στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι του διαμερίσματός σας.

Πώς να Επαναχρησιμοποιήσετε Σπασμένους Καθρέφτες

πηγή φωτό

Τέχνη στους τοίχους

Κοιτάξτε τους τοίχους σας σαν ένα κενό καμβά. Μπορείτε να τους καλύψετε με εκτυπώσεις έργων τέχνης σε μικρά, μεσαία και μεγάλα μεγέθη που μπορούν να κρεμαστούν με ένα πλαίσιο ή να τοποθετηθούν σε ένα ράφι. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ με ΠΙΝΑΚΕΣ: Πώς να διαλέξεις τον ιδανικό πίνακα για το Σπίτι σου

πηγή φωτό

Οι τοίχοι γκαλερί μια συλλογή από έργα που όλοι θα παρατηρήσουν όταν μπουν στο σαλόνι του διαμερίσματός σας. Αν ψάχνετε για απλότητα, βρείτε κάτι που σας αρέσει σε μια εκτύπωση ή ένα έργο τέχνης και κάντε το κοινό θέμα στη διακόσμηση του διαμερίσματός σας.

πηγή φωτό

Χαλιά

Ανεξάρτητα από το είδος του δαπέδου που έχετε ένα χαλί είναι ένας τρόπος για να προσθέσετε βάθος και χαρακτήρα σε ένα δωμάτιο. Ένα ελαφρύ πολύχρωμο χαλί θα κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Επίσης θα προστατεύσετε το δάπεδο σας από φθορά. Να είστε τολμηροί με μοτίβα και χρώματα καθώς είναι εύκολο να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή! Πώς να φτιάξουμε χαλιά απο ρετάλια μοκέτας! – Οδηγός + Ιδέες!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
πηγή φωτό

Φωτισμός

Ο φωτισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός δωματίου. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε το σπίτι σας φιλόξενο και ζεστό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε επιτραπέζια, δαπέδου, τοίχου ή κρεμαστά φωτιστικά.

πηγή φωτό

Τραπεζάκι καφέ

Ένα τραπεζάκι καφέ μπορεί να είναι το τέλειο σκηνικό για τα αγαπημένα σας βιβλία, κεριά και φυτά το οποίο θα αναδείξει το στυλ σας. Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, vintage μπαούλα, ξύλινα κιβώτια, ξύλινες πλάκες και κούτσουρα δέντρων είναι εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις. 20+ υπερμοντέρνες Ιδέες διακόσμησης για τραπεζάκια σαλονιού που θα σας καταπλήξουν!

πηγή φωτό
πηγή φωτό

Διακοσμητικά μαξιλάρια

Ακόμα και ένας πολυτελής καναπέ μπορεί να γίνει πιο άνετος και όμορφος με μια επιμελημένη συλλογή διακοσμητικών μαξιλαριών. Ανακατέψτε χρώματα, μοτίβα, υφές, ακόμη και μαξιλάρια διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή όψη στον καναπέ σας. Επιλέξτε τα μαξιλάρια σας με βάση τα χρώματα που υπάρχουν ήδη στο σπίτι σας, ή επιλέξτε πρώτα τα χρώματα στα μαξιλάρια σας και διακοσμήστε γύρω τους.

πηγή φωτό

Κουρτίνες

Οι κουρτίνες είναι η τελευταία πινελιά για το διαμέρισμά σας. Όχι μόνο προσθέτουν στυλ και χρώμα αλλά είναι επίσης πολύ πρακτικές καθώς προστατεύουν την ιδιωτικής ζωής σας, κρύβουν τον ήλιο και διατηρούν τη θερμοκρασία.

πηγή φωτό

IKEA: Το Επιπλάκι που δε πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι! Ιδανικό για μικρούς χώρους και ενοικιαστές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

42 Πρακτικές Ιδέες Αποθήκευσης για Μπαλκόνια

42 Πρακτικές Ιδέες Αποθήκευσης για Μπαλκόνια

Σφίγγει το Δέρμα Καλύτερα από Botox: Φυσική Μάσκα Προσώπου που σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια Νεότερη!

Σφίγγει το Δέρμα Καλύτερα από Botox: Φυσική Μάσκα Προσώπου που σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια Νεότερη!