in , , , ,

42 Πρακτικές Ιδέες Αποθήκευσης για Μπαλκόνια

42 Πρακτικές Ιδέες Αποθήκευσης για Μπαλκόνια
42 Πρακτικές Ιδέες Αποθήκευσης για Μπαλκόνια

Εάν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη, σε ένα διαμέρισμα και έχετε μπαλκόνι, σε περίπτωση που δεν είναι μεγάλο, προσπαθείτε να το οργανώσετε με πρακτικό τρόπο. Υπάρχουν μερικές ωραίες ιδέες, και η πρώτη είναι να χρησιμοποιήσετε τα καθίσματα όπως ένα πάγκο ή ένα πουφ για να αποθηκεύσετε μαξιλάρια και άλλα μικρά πράγματα μέσα. Τα ράφια είναι πάντα η πιο κοινή ιδέα να αποθηκεύονται τα πάντα, οπότε γιατί να μην τα τοποθετήσετε στο μπαλκόνι; Σε περίπτωση που το μπαλκόνι σας δεν είναι τόσο μικρό, μπορείτε να αγοράσατε μερικά έπιπλα αποθήκευσης, όπως μια εταζέρα ή μια ντουλάπα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε σε μια συλλογή 42 Πρακτικές Ιδέες Αποθήκευσης για Μπαλκόνια.

42 Πρακτικές Ιδέες Αποθήκευσης για Μπαλκόνια
42 Πρακτικές Ιδέες Αποθήκευσης για Μπαλκόνια

Έπιπλα καθιστικού με αποθηκευτικό χώρο

Εάν το μπαλκόνι σας είναι πολύ μικρό ή μικροσκοπικό, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν πάγκο με αποθηκευτικό χώρο. Οι διαστάσεις του θα εξαρτηθούν από το μπαλκόνι σας. Επιλέξτε το σχέδιο ή φτιάξτε το εσείς ανάλογα με τα χρώματα και τη διακόσμηση που έχετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν ταμπουρέ με αποθηκευτικό χώρο ή μερικά ράφια πάνω από τον πάγκο και θα έχετε πολύ χώρο αποθήκευσης ακόμη και σε ένα μικροσκοπικό χώρο!

20 Μοναδικές Ιδέες για Κουρτίνες Μπαλκονιού

Άλλα είδη αποθήκευσης

Όλες οι υπόλοιπες μονάδες αποθήκευσης χωρούν ως επί το πλείστον σε μεγάλα μπαλκόνια καθώς απαιτούν χώρο. Μπορεί να είναι μια γυάλινη ντουλάπα, μια μεγάλη ή μικρή μονάδα ραφιών, μερικά ράφια, μια σκάλα που μπορεί να αφαιρεθεί όταν δεν χρειάζεται, ή ένα ντουλάπι με μερικά έντονα χρώματα. Τα μικρά ξύλινα κιβώτια με ροδάκια είναι μια εξαιρετική ιδέα για να αποθηκεύσετε ό, τι θέλετε – από γλάστρες και έως εργαλεία κήπου. Εάν έχετε πολύ χώρο, συνδυάστε διάφορες λύσεις για να μεγιστοποιήσετε την αποθηκευτική δυνατότητά σας.

Διακόσμηση Μικρού μπαλκονιού! Αλλάξτε το και δώστε αέρα πολυτέλειας! 40 μοναδικές ιδέες

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 Εντυπωσιακές Διακοσμητικές Ιδέες για Μικρά Διαμερίσματα

7 Απλές Ιδέες Διακόσμησης για το Διαμέρισμα για ενοικιαστές!