in , ,

10 Κόλπα που θα Αλλάξουν την Καθημερινότητά σας στην Κουζίνα

10 Κόλπα που θα Αλλάξουν την Καθημερινότητά σας στην Κουζίνα
10 Κόλπα που θα Αλλάξουν την Καθημερινότητά σας στην Κουζίνα

Περνάμε πολύ χρόνο στην κουζίνα και μερικές φορές ακόμη και ένα μικρό κόλπο μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Θα μοιραστούμε 10 Κόλπα που θα Αλλάξουν τη Καθημερινότητά σας στην Κουζίνα.

Βάλτε τα αυγά σε ζεστό νερό για να τα ξεφλουδίσετε ευκολότερα.

brightside.me

Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες στο ξεφλούδισμα βραστών αυγών. Αλλά υπάρχει ένα εύκολο κόλπο για να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολη. Απλώς ρίξτε τα αυγά σε βραστό νερό και όχι κρύο νερό. Μόλις μαγειρευτούν, βάλτε τα σε παγόλουτρο. Τώρα μπορείτε να τα ξεφλουδίσετε πανεύκολα.

17 Κόλπα Χαμηλού Κόστους για να Διατηρήσετε το Σπίτι σας σε Τάξη οικονομικά!

Χρησιμοποιήστε κινέζικα ξυλάκια για να κόψετε την πατάτα σας σαν ακορντεόν.

© 5-Minute Crafts / youtube

Βάλτε την πατάτα ανάμεσα σε 2 κινέζικα ξυλάκια και ψιλοκόψτε την. Δεν θα κόψουν την πατάτα μέχρι το τέλος. Ψήστε τις και το πιάτο σας θα φαίνεται πιο εορταστικό.

Φτιάξτε καφέ με άρωμα πορτοκαλιού.

© 5-Minute Crafts FAMILY / youtube

Είναι τόσο ωραίο να ξυπνάς με έναν αρωματικό καφέ που θα έχετε φτιάξει εσείς. Πάρτε ένα πορτοκάλι και βγάλτε το εσωτερικό έτσι ώστε να μοιάζει με ένα φλιτζάνι. Τώρα βάλτε μια κουταλιά αλεσμένου καφέ και προσθέστε λίγο ζεστό νερό μέσα. Περιμένετε λίγο ενώ ο και θα έχετε ένα εκπληκτικά αρωματικό καφέ.

Μαγειρέψτε κοτομπουκιές σε φρυγανιέρα.

© 5-Minute Crafts / youtube

Εάν δεν θέλετε να μαγειρέψετε τις κοτομπουκιές σας χρησιμοποιώντας βούτυρο ή λάδι, υπάρχει μια τέλεια λύση. Περάστε τις σε ξύλινα καλαμάκια και μαγειρέψτε τις σε μια τοστιέρα. Τα παιδιά θα τα λατρέψουν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε ένα καρπούζι για να μαγειρέψετε ζουμερό κοτόπουλο.

© 5-Minute Crafts FAMILY / youtube

Υπάρχουν πολλές ωραίες συνταγές για το ψήσιμο ενός νόστιμου κοτόπουλου, αλλά αυτό το κόλπο μπορεί να το κάνει ακόμη πιο ζουμερό. Πάρτε ένα καρπούζι, αφαιρέστε το περιεχόμενο και κάντε ένα μπολ όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Στη συνέχεια καρυκεύστε το κοτόπουλο και βάλτε το μέσα στο μπολ. Μαγειρέψτε το στο φούρνο για 2 ώρες και θα είναι πιο ζουμερό από ποτέ!

Κάντε τη σπάτουλα σας καινούργια ξανά με χλωρίνη.

© 5-Minute Crafts / youtube

Χρησιμοποιούμε πολύ σπάτουλες ενώ μαγειρεύουμε και λερώνονται αρκετά γρήγορα. Μπορείτε να τις καθαρίσετε με χλωρίνη. Πάρτε 2 φλιτζάνια νερό και προσθέστε μια κουταλιά της σούπας χλωρίνη. Αφήστε τη σπάτουλα σας σε αυτό το διάλυμα για περίπου 24 ώρες.

Φτιάξτε κέικ σοκολάτας χρησιμοποιώντας λιωμένο παγωτό.

© 5-Minute Crafts / youtube

Το κέικ σοκολάτας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αν μπορείτε να το φτιάξετε χωρίς να περάσετε ώρες στην κουζίνα, είναι ακόμα καλύτερο. Πάρτε λιωμένο παγωτό σοκολάτας, προσθέστε λίγο αλεύρι και ρίξτε το σε ένα ταψί. Στη συνέχεια ψήστε το σε φούρνο ή ακόμα και στο φούρνο μικροκυμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες γεύσεις παγωτού, αν δεν σας αρέσει η σοκολάτα.

Βάλτε την μεμβράνη τροφίμων στον καταψύκτη για να τη ξετυλίγετε εύκολα.

© 5-Minute Crafts / YouTube

Δεν χρειάζεται να νευριάζετε με την μεμβράνη τροφίμων. Ναι, μερικές φορές είναι δύσκολο να ξετυλίξετε το τέλειο κομμάτι. Τοποθετήστε την στον καταψύκτη και την επόμενη φορά που θα την χρησιμοποιήσετε θα ξετυλίγετε εύκολα.

Ξαναζωντανέψτε ένα ξεραμένο λεμόνι μουλιάζοντάς το στο νερό.

© 5-Minute Crafts / youtube

Τα λεμόνια μπορούν να ξεραθούν πολύ γρήγορα, ειδικά αν τα αφήσετε στον ήλιο. Σε αυτήν την περίπτωση, αφήστε τα σε ένα μπολ με νερό για 2 ώρες και σύντομα θα γίνουν ξανά ζουμερά.

Αποτρέψτε τα αβοκάντο να γίνουν καφέ αποθηκεύοντάς τα με κρεμμύδι.

© 5-Minute Crafts / youtube

Δεν χρησιμοποιούμε πάντα ολόκληρο το αβοκάντο και αν το αφήσουμε για λίγο, γίνεται καφέ. Για να το αποφύγετε αυτό , αποθηκεύστε το με ένα κομμάτι κρεμμύδι και θα παραμείνει το αρχικό του χρώμα πολύ περισσότερο.

10 Κόλπα που θα Λύσουν Προβλήματα στην Κουζίνας σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Έχεις πάχος στην κοιλιά; 5 Κίνδυνοι από το Κοιλιακό Λίπος!

Έχεις πάχος στην κοιλιά; 5 Κίνδυνοι από το Κοιλιακό Λίπος!

Πανέμορφα ζωγραφισμένα Βότσαλα μοναδικά δώρα και διακοσμητικά κήπου!

Πανέμορφα ζωγραφισμένα Βότσαλα μοναδικά δώρα και διακοσμητικά κήπου!