in , , , , , ,

23 Ιδέες Τροπικής Διακόσμησης Σπιτικού Γραφείου

Με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως μας λείπουν απίστευτα οι διακοπές και οι τις παραλίες αλλά μπορείτε να φέρετε αυτή την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα σπίτι. Καθώς πολλοί πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι, δείτε παρακάτω 23 Ιδέες Τροπικής Διακόσμησης Σπιτικού Γραφείου για να νιώσετε λίγο την καλοκαιρινή αύρα.

Χρώματα και στυλ

Ναι, το σπίτι σας θα είναι τροπικό, αλλά ποιο στυλ να επιλέξετε; Οι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι glam, mid-century modern και boho, αλλά και πάλι επιλέξτε αυτό που πραγματικά σας αρέσει. Ακόμη και ένας χώρος με σκανδιναβική διακόσμηση μπορεί να σχεδιαστεί με τροπικές πινελιές.

Όσον αφορά τα χρώματα, το πράσινο είναι απαραίτητο για να δώσει μια πλούσια τροπική αίσθηση στο χώρο σας. Το λευκό ή τα ουδέτερα είναι συνήθως στο βασικό συνδυασμό χρωμάτων και μπορεί επίσης να έχετε μερικές φωτεινές αποχρώσεις όπως το ροζ, το κίτρινο ή το πορτοκαλί που είναι χαρακτηριστικό των τροπικών. Το χάλκινο και το χρυσό συνήθως ενσωματώνονται επίσης σε τροπικούς χώρους, για μια λαμπερή πινελιά στο γραφείο.

Έπιπλα και διακόσμηση

Επιλέξτε τα έπιπλα ανάλογα με το στυλ που έχετε επιλέξει: vintage, μοντέρνο, μινιμαλιστικό, boho ή κάποιο άλλο. Για τροπική εμφάνιση, επιλέξτε έπιπλα από ρατταν ή κάτι σε αποικιακό στιλ. Θα χρειαστείτε ένα γραφείο, μια καρέκλα ή καρέκλες, ίσως έναν ταμπουρέ και μια μονάδα αποθήκευσης χαρτιών και άλλων αντικειμένων. Μην ξεχάσετε μερικά φωτιστικά- ενσωματωμένα, επιτραπέζια ακόμη και δαπέδου. Προσθέστε έναν τοίχο έμφασης με τροπική ταπετσαρία. Τελειώστε η διακόσμηση του γραφείου με τροπικά έργα τέχνης ή έναν τοίχο γκαλερί.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Απαλλαγείτε από 10 Είδη Παρασίτων που Εισβάλλουν στο Σπίτι σας

Οι Γιατροί Μοιράζονται 11 Κανόνες Φροντίδας Σώματος που Δεν Πρέπει να Παραβλέψετε