in , , , , , ,

ΚΗΠΟΣ: Οδηγός για Καθαρισμό Επίπλων Κήπου

empty wood chair in restaurant

Εάν έχετε κήπο ή βεράντα αυτό σημαίνει ότι έχετε ήδη δημιουργήσει ένα άνετο καθιστικό. Επειδή τα πάντα βρίσκονται έξω και είναι επιρρεπή σε βρωμιά και σκόνη πρέπει να καθαρίζονται σωστά. Όμως υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά υλικά που έχουν διαφορετικές απαιτήσεις στον καθαρισμό.

empty wood chair in restaurant

Αν χρησιμοποιείτε μια λανθασμένη μέθοδο, αυτό σημαίνει ότι τα έπιπλα σας ενδέχεται να υποστούν ζημιά. Για να σας βοηθήσουμε το τοφτι παρακάτω ένα χρήσιμο Οδηγό για Καθαρισμό Εξωτερικών Επίπλων!

Ξύλο

Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που χρειάζεται σωστή φροντίδα. Μια φορά το χρόνο, θα πρέπει να το καθαρίζετε καλά. Ο σωστός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα και σαπουνάδα. Καθαρίστε τα ξύλινα έπιπλα σας με το σαπουνόνερο, περάστε τα με τη βούρτσα και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε ένα ηλιόλουστο σημείο για να στεγνώσουν εντελώς. Το ξύλο πρέπει να επεξεργαστεί έτσι ώστε να διατηρηθεί. Διαφορετικοί τύποι χρειάζονται διαφορετικά υλικά όπως λάδι ή βαφή.

Μέταλλο

Τα μεταλλικά έπιπλα είναι πιο εύκολα στη συντήρηση. Από την άλλη έχουν ανθεκτικότητα οπότε είναι ιδανικά για έπιπλα εξωτερικού χώρου. Θα πρέπει να τα καθαρίσετε με νερό και σαπούνι. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να σκουριάσουν. Αν δείτε σκουριά πρέπει να το αντιμετωπίσετε αμέσως. Αφαιρέστε τη με γυαλόχαρτο και καλύψτε το σημείο με χρώμα.

Μπαμπού

Το μπαμπού μαζεύει πολύ βρωμιά. Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα καθαρίζετε πιο συχνά. Χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα για τη σκόνη και κάντε έναν καλό καθαρισμό.

Πλαστικό

Αν το να καθαρίζετε έπιπλα κήπου δεν είναι το αγαπημένο σας, τότε αυτό το υλικό είναι για σας. Αγαπάμε τα πλαστικά έπιπλα επειδή είναι φτηνά, εύκολα στη συντήρηση και υπάρχουν πολλές πτυσσόμενες επιλογές που θα σας εξοικονομήσουν τόσο πολύτιμο χώρο. Για καθαρισμό, το μόνο που χρειάζεστε είναι σαπουνόνερο και σφουγγάρι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λάστιχο του κήπου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

14 Έξυπνες Συμβουλές για τον ΚΗΠΟ

Εάν το διάστημα που δεν χρησιμοποιείτε τα έπιπλα είναι μεγάλο, είναι καλύτερα να τα αποθηκεύσετε κάπου. Καλύψτε τα εντελώς ώστε να προστατεύονται από τη βρωμιά.

7 ΚΗΠΟΙ που θα ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΤΕ!

DIY Πώς να ΦΤΙΑΞΕΙΣ Βαλίτσα Νεραϊδόκηπο!

cover by topntp26 – www.freepik.com

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Μινιμαλιστικές Ιδέες Διακόσμησης Τοίχων που Ταιριάζουν Οπουδήποτε

DIY Ψάρια με Αλατοζύμη

DIY Ψάρια με Αλατοζύμη