in , , , , , ,

DIY Πώς να ΦΤΙΑΞΕΙΣ Βαλίτσα Νεραϊδόκηπο!

Τα vintage στοιχεία εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλή, είτε πρόκειται για τη μόδα, εικόνες ή το σχεδιασμό σπιτιού. Όταν πρόκειται για διακοσμήση, το λιγότερο είναι περισσότερο από την άποψη της vintage διακόσμηση και μπορεί να κάνει μαγικό το σπίτι σας ή τον κήπο σας.

Αυτή η ιδέα είναι ιδανική για όσους θα ήθελαν να φέρουν ένα κομμάτι σουρεαλισμού στον κήπο τους, καθώς θα σας διδάξει πώς να φτιάξετε ένα μικροσκοπικό νεραϊδόκηπο μέσα σε μια vintage βαλίτσα. Κάθε μικρό στοιχείο που θα αγοράσετε για τον κήπο θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα και η κλίμακα του να είναι σε αρμονία με τα άλλα αντικείμενα. Μετά από αυτό, αποφασίστε αν θέλετε να ένα συνθετικό ή φυσικό κήπο, καθώς κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετικές απαιτήσεις.

Στρώστε στο εσωτερικό της βαλίτσας αδιάβροχο, πλαστικό φύλλο. Προσθέστε φυτόχωμα και κρύψτε τις άκρες του πλαστικού φύλλου. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε τρύπες αποστράγγισης στη βαλίτσα εάν χρησιμοποιήσετε μόνο φυτά όπως βρύα.

Διαβρέξτε τα φυτά (βρύα, σέδο, γρασίδι) και τοποθετήστε τα στη βαλίτσα. Μπορείτε να κόψετε το βρύο με ένα οδοντωτό μαχαίρι εάν χρειάζεται. Προαιρετικά αν θέλετε να τοποθετήσετε στο καπάκι της βαλίτσας βρύα, μπορείτε να τα κολλήσετε με πιστόλι κόλλας και να τα βρέξετε με νερό για να τα διατηρήσετε πράσινα.

Προσθέστε το σπίτι. Δημιουργήστε ένα μονοπάτι προς την πόρτα με μικρές πέτρες ή κλαδιά.

Προσθέστε έπιπλα και αντικείμενα που αγαπάτε και ο κήπος σας θα ζωντανέψει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Kate Middleton και Pippa: ΔΕΙΤΕ το ΠΑΛΑΤΙ που Ζούσαν Πριν τους Γάμους τους!

Kate Middleton και Pippa: ΔΕΙΤΕ το ΠΑΛΑΤΙ που Ζούσαν Πριν τους Γάμους τους!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Ποια είναι τα χρώματα ANTI-STRESS για να βάψετε το σπίτι σας!