in , , , ,

7 Κόλπα με Φαγώσιμα που Πρέπει να Ξέρετε

Το φαγητό εκτός από τη διατροφή μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους σημαντικούς τρόπους. Στο Toftiaxa.gr σας βρήκαμε 7 Κόλπα με Φαγητό που Πρέπει να Ξέρετε.

7 Κόλπα με Φαγώσιμα που Πρέπει να Ξέρετε
7 Κόλπα με Φαγώσιμα που Πρέπει να Ξέρετε

Παγώστε αμέσως το νερό

Παγώστε αμέσως το νερό
Παγώστε αμέσως το νερό / πηγή φώτο

Βάλτε μερικά παγάκια σε ένα μεγάλο μπολ, τοποθετήστε το μπουκάλι του νερού σε αυτό, και καλύψτε το με τα παγάκια. Κατόπιν πασπαλίστε μια χούφτα αλάτι για να καλύψετε τα παγάκια και αφήστε για 15 λεπτά. Μετά βγάλτε το μπουκάλι και απολαύστε παγωμένο νερό.

Καθαρίστε κοσμήματα

Καθαρίστε κοσμήματα
Καθαρίστε κοσμήματα / πηγή φώτο

Βάλτε το βρώμικο κόσμημα σε ένα ποτήρι Sprite και αφήστε για μερικές ώρες. Στη συνέχεια, στεγνώστε το με μια καθαρή πετσέτα ή χαρτί κουζίνας και τελειώσατε. Το διοξείδιο του άνθρακα στο αναψυκτικό καθαρίζει όλη τη βρωμιά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ανθρακούχο μεταλλικό νερό.

Αφαιρέστε επίμονους λεκέδες

Αφαιρέστε επίμονους λεκέδες
Αφαιρέστε επίμονους λεκέδες / πηγή φώτο

Οι κατσαρόλες μπορούν να γίνουν βρώμικες αρκετά γρήγορα και η βρωμιά αυτή είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθεί. Αλλά δεν χρειάζεστε ώρες για να τις καθαρίσετε. Το μυστικό συστατικό; Κέτσαπ. Ρίξτε λίγη σε χαρτί κουζίνας και τρίψτε την στην κατσαρόλα. Αφήστε για λίγα λεπτά και σκουπίσετε με καθαρό χαρτί.

Ώριμες ντομάτες

Ώριμες ντομάτες
Ώριμες ντομάτες

Εάν έχετε αγοράσει άγουρες ντομάτες και θέλετε να ωριμάσουν ταχύτερα, απλά βάλτε τις σε ένα δοχείο με μια ώριμη μπανάνα και αφήστε τις για μια μέρα. Και αν αναρωτιέστε πως γίνεται, η μπανάνα εκλύει ορμόνες που ενεργοποιούν τη διαδικασία ωρίμανσης στις ντομάτες.

Αφαιρέστε το φυσικό κερί από τα φρούτα

Αφαιρέστε το φυσικό κερί από τα φρούτα
Αφαιρέστε το φυσικό κερί από τα φρούτα / πηγή φώτο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα μήλα σας φαίνονται τόσο τέλεια; Λοιπόν, αυτό οφείλεται στο φυσικό κερί που υπάρχει σε ορισμένα είδη μήλων. Το να τα ξεπλένετε μόνο κάτω από τη βρύση δεν αρκεί για να απαλλαγείτε από το κερί. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα πλύνετε με ζεστό νερό. Στη συνέχεια, τα στεγνώνετε και απολαύστε υπέροχα μήλα χωρίς κερί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρηστικός πίνακας εποχικότητας φρούτων και λαχανικών.

Διασκέδαση με κόκα κόλα

ιασκέδαση με κόκα κόλα / πηγή φώτο

Γνωρίζατε ότι η κόκα κόλα δεν είναι απλώς ένα αναψυκτικό, αλλά έχει και ιδιότητες που δεσμεύουν πρωτεΐνες γάλακτος; Εάν αναρωτιέστε, απλώς ρίξτε λίγο γάλα σε και περιμένετε και δείτε τι συμβαίνει – είναι μαγευτικό!

Αφράτη ομελέτα

Αφράτη ομελέτα
Αφράτη ομελέτα / πηγή φώτο

Ξεχωρίστε το αυγό και τον κρόκο από δύο αυγά, χτυπήστε το ασπράδι αυγών μέχρι να ασπρίσει και ανακατέψτε το με τους κρόκους. Ρίξτε το μείγμα σε ένα τηγάνι, μαγειρέψτε για 5 λεπτά και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την πιο αφράτη ομελέτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ!

Ομελέτα φτιαγμένη σε σακουλάκι με πατατάκια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Συμβουλές Feng Shui για Διακόσμηση Εισόδου

Συμβουλές Feng Shui για Διακόσμηση Εισόδου

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 15 Ιδέες για Μικρά Γραφεία που θα σας Εκπλήξουν με τη Λειτουργικότητά τους

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 15 Ιδέες για Μικρά Γραφεία που θα σας Εκπλήξουν με τη Λειτουργικότητά τους