in , , ,

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Αξίζει να Επενδύσετε για το Σπίτι

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Αξίζει να Επενδύσετε για το Σπίτι
Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Αξίζει να Επενδύσετε για το Σπίτι

Η διακόσμηση ενός σπιτιού μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά ίσως χρειαστεί να επενδύσετε μόνο σε μερικά βασικά κομμάτια ώστε να μην τινάξετε τα οικονομικά σας στον αέρα. Εδώ οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 πράγματα που Αξίζει να Επενδύσετε στο Σπίτι τα οποία περιλαμβάνουν από διακοσμητικά έως έπιπλα.

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Αξίζει να Επενδύσετε για το Σπίτι
Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 10 Πράγματα που Αξίζει να Επενδύσετε για το Σπίτι

Τα ντουλάπια κουζίνας αξίζουν σαν επένδυση καθώς αυξάνουν την αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας.

Τα καλής ποιότητας ντουλάπια μπορούν πάντα να ανακατασκευαστούν και τα εξαρτήματα μπορεί να αντικατασταθούν για να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνιση τους εάν αποφασίσετε ποτέ να ανανεώσετε την κουζίνα σας. Τα φτηνά ντουλάπια θα φαίνονται πάντα φθηνά δεν έχει σημασία πόσο ωραία είναι τα εξαρτήματα ή ο πάγκος.

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 12 Πράγματα στο Σπίτι που Πρέπει να Ξεφορτωθείτε

Τα πολύστρωμα ξύλινα δάπεδα μπορούν να αντέξουν για χρόνια.

Κατασκευάζονται από επιφανειακή στρώση πραγματικού ξύλου, συνήθως από πλατύφυλλα είδη, και από ακόμη μία ή περισσότερες συμπληρωματικές στρώσεις που προσθέτουν αντοχή και μεγάλη διαστασιακή σταθερότητα στις κλιματικές αλλαγές, η οποία μπορεί να είναι μέχρι και 70% καλύτερη από το συμπαγές ξύλο. Επειδή είναι από πραγματικό ξύλο μπορεί να τριφτεί και να λουστραριστεί αν επιλέξετε να αλλάξετε την εμφάνιση του σπιτιού σας.

Η επένδυση σε “θαρραλέα” κομμάτια (statement pieces) δεν είναι πάντα μια κακή ιδέα.

Είτε πρόκειται για εκπληκτικούς πίνακες, ειδικής παραγγελίας πολυέλαιους είτε χειροποίητα χαλιά, ένα τέτοιο κομμάτι θα δημιουργήσει ένα σημείο εστίασης και θα φανερώσει λίγη από την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη σπιτιού.

Τα όμορφα έργα τέχνης μπορεί να αξίζουν κάτι μια μέρα.

Η τέχνη μπορεί να είναι δαπανηρή αλλά σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε λίγα καλά κομμάτια. Τα έργα τέχνης γίνονται συχνά οικογενειακό κειμήλιο τα οποία μπορείτε επίσης να μετακινήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας για να ανανεώσετε αμέσως ένα χώρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ένα κάδρο με ποιοτικό γυαλί θα προστατέψει το έργο σας και θα το κρατήσει όμορφο.

Για τα πλέον πολύτιμα έργα τέχνης ή για οικογενειακά κειμήλια ο τύπος γυαλιού μουσείου (Museum Glass) είναι ο ιδανικός καθώς έχει τον χαμηλότερο δείκτη ανάκλασης του φωτός ενώ παράλληλα έχει τον υψηλότερη διαπερατότητα φωτός από κάθε άλλο είδος γυαλιού . Μαζί με τις επιστρώσεις παρεμπόδισης των υπεριωδών ακτινών (UV) δημιουργεί ένα ιδιαίτερα υπερπροστατευτικό – σχεδόν αόρατο- τύπου γυαλιού. Το αποτέλεσμα είναι να το διατηρήσει και να κάνει πιο ελκυστική την παρουσίαση του.

Μην σκεφτείτε οικονομικά όταν πρόκειται για την αγορά ανθεκτικών καρεκλών κουζίνας.

Για άνετα κλινοσκεπάσματα αξίζει επίσης να ξοδέψετε κάτι παραπάνω για να νιώθετε άνετα και να τα έχετε για μια ζωή.

Εάν αγοράζετε ταπετσαρισμένα έπιπλα, μην φοβηθείτε να ξοδέψετε περισσότερα.

Πάντα παίρνετε αυτό που πληρώνετε και εάν θέλετε τα έπιπλα σας να διαρκέσουν περισσότερο από πέντε χρόνια, θα πρέπει να επενδύσετε. Βρείτε καλά έπιπλα με συμπαγή ξύλινα κουφώματα, με μπράτσα που δεν θα χαλαρώσουν με την πάροδο του χρόνου, με μαξιλάρια που θα διατηρούν το σχήμα τους και με αλέκιαστα υφάσματα.

Τα χαλιά μπορεί να είναι ακριβά, αλλά είναι μια σοφή επένδυση.

Η επένδυση σε μεγάλο χαλί είναι πάντα μια καλή ιδέα, εφόσον έχει το σωστό μέγεθος για το χώρο σας. Τα χαλιά θα πρέπει είτε να έχουν δύο πόδια από τα έπιπλα επάνω τους ή όλα τα πόδια. Επίσης, όσο μεγαλύτερο είναι το χαλί, τόσο μεγαλύτερος θα φαίνεται το δωμάτιο σας.

Επιλέξτε έναν καναπέ που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τα επόμενα χρόνια.

Ακόμα κι αν υπάρχουν φτηνές επιλογές για καθιστικά, ένας καναπές είναι ένα έπιπλο που, αν θέλετε να κρατήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει σίγουρα να ξοδέψετε αρκετά χρήματα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 6 Δημοφιλείς Τάσεις που Πρέπει να Σταματήσετε

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Βαγκ μαλλιά: Πως γίνεται το στυλάτο ρετρό χτένισμα!

ΒΑΓΚ ΜΑΛΛΙΑ: Πως γίνεται το στυλάτο ρετρό χτένισμα!

Πώς να Απαλλαγείτε από τις Δυσάρεστες Οσμές των Πετσετών Μπάνιου