in , , , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 6 Δημοφιλείς Τάσεις που Πρέπει να Σταματήσετε

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 6 Δημοφιλείς Τάσεις που Πρέπει να Σταματήσετε
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 6 Δημοφιλείς Τάσεις που Πρέπει να Σταματήσετε

Από τους τοίχους με έμφαση έως τις ολόλευκες κουζίνες, οι διακοσμητικές τάσεις έρχονται και φεύγουν. Ευτυχώς, πολλές από αυτές είναι αρκετά εύκολο να αντικατασταθούν. Εδώ θα βρείτε μερικές δημοφιλείς τάσεις διακόσμησης που πρέπει να σταματήσετε και τι να κάνετε αντ’ αυτού, σύμφωνα με τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 6 Δημοφιλείς Τάσεις που Πρέπει να Σταματήσετε
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 6 Δημοφιλείς Τάσεις που Πρέπει να Σταματήσετε

Η επένδυση με ξύλινες σανίδες (ραμποτέ ή αλλιώς shiplap) είχε τη στιγμή της, όμως άλλες επενδύσεις τοίχου όπως η ταπετσαρία ή επένδυση με λεπτά και πυκνά κάθετα μασίφ (ή όχι) πηχάκια μπορεί να φαίνονται εξαιρετικά.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Τα 9 Καλύτερα Χρώματα για Κάθε Δωμάτιο Σύμφωνα με την Επιστήμη

Πολλοί άνθρωποι αντικαθιστούν τα πάνω ντουλάπια με ανοιχτά ράφια, αλλά ίσως είναι καλύτερα να ακολουθήσετε αυτήν την τάση σε μικρότερες δόσεις. Τοίχοι που καλύπτονται μόνο με ράφια δεν είναι πρακτικοί για όλους.

Η χρήση του ίδιου σχεδίου ξανά και ξανά στο σπίτι σας δημιουργεί μια ανιαρή ατμόσφαιρα. Αντ’ αυτού, δοκιμάστε την ανάμειξη και συνδυασμό σχεδίων.

Αντί να αγοράσετε φθηνά έπιπλα που τα φτιάχνετε μόνοι σας, σκεφτείτε την αγορά αντικών ή μεταχειρισμένων επίπλων ως μια καλύτερη επιλογή.

Οι ολόλευκες κουζίνες μπορούν να φαίνονται μονότονες, οπότε ίσως πρέπει να δοκιμάσετε να αλλάξετε την επιφάνεια του πάγκου ή να προσθέσετε ένα ποπ χρώμα στα ντουλάπια σας.

Αντί να βάψετε τους τοίχους σας ένα απαλό, ουδέτερο χρώμα, δοκιμάστε να τους καλύψετε με ταπετσαρία με σχέδια ή να τους βάψετε με πιο φωτεινές αποχρώσεις.

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 12 Πράγματα στο Σπίτι που Πρέπει να Ξεφορτωθείτε

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

«Δύο χέρια αρκούν για να σώσουμε το παιδί μας από πνιγμό»

Βαγκ μαλλιά: Πως γίνεται το στυλάτο ρετρό χτένισμα!

ΒΑΓΚ ΜΑΛΛΙΑ: Πως γίνεται το στυλάτο ρετρό χτένισμα!