in , , , , , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Τα 9 Καλύτερα Χρώματα για Κάθε Δωμάτιο Σύμφωνα με την Επιστήμη

Τα χρώματα μπορούν να αναδείξουν το προσωπικό στυλ και να ορίσουν με την απόχρωση τους διαφορετική ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο. Συνεπώς τα σωστά χρώματα αποχρώσεις του χρώματος μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας στο σπίτι. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την τέλεια απόχρωση για κάθε δωμάτιο, μοιραζόμαστε την ψυχολογία πίσω από τα χρώματα.

Καλύτερο για χώρους με πολύ κόσμο: Ανοιχτό ροζ

Tο ροζ χρώμα είναι χαλαρωτικό και γαλήνιο. Για παράδειγμα, τα τελευταία 40 χρόνια, τα βαμμένα ροζ κέντρα κράτησης διατηρούν τους φυλακισμένους ήρεμους. Η απόχρωση είναι ιδανική για κάθε χώρο με πολύ κόσμο για να σας υπενθυμίζει να αναπνέετε και να χαλαρώνετε. Μπορείτε να αναμείξετε ροζ με παστέλ αποχρώσεις του δυόσμου ή του ανοιχτού κίτρινου.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 24 Ονειρεμένες Ιδέες Για Ουρανούς Κρεβατιού

Καλύτερο για ουδέτερα βρεφικά δωμάτια : Ανοιχτό πράσινο

Για ένα αίσθημα φύσης και ισορροπίας, το πράσινο είναι εξαιρετικό. Επειδή έχει μια ηρεμιστική επίδραση, είναι ιδανικό για ένα ουδέτερο βρεφικό δωμάτιο.

Καλύτερο για Κουζίνες: Κίτρινο

Το κίτρινο είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για τις κουζίνες. Η απόχρωση αυξάνει την όρεξη, ενώ παράλληλα ενισχύει την ευεξία. Δεν είναι είστε πρωινός τύπος; Αν παίρνετε το πρωινό σας σε μια κίτρινη κουζίνα μπορεί να αυξήσει τον ενθουσιασμό και τη ζωτικότητά σας.

Καλύτερο για υπνοδωμάτια: Βαθύ μπλε

Οι μπλε τοίχοι παρέχουν μια αίσθηση γαλήνης και προστατευτικά συναισθήματα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μια κύρια κρεβατοκάμαρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καλύτερο για σπιτικά γυμναστήρια: Σκούρο κόκκινο

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Journal of Athletic Enhancement, το κόκκινο χρώμα μπορεί να ενισχύσει τη φυσική απόδοση, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για ένα σπιτικό γυμναστήριο.

Καλύτερο για δωμάτια χειροτεχνίας: Λιλά

Σε αντίθεση με τις πολύ πιο σκούρες αποχρώσεις του μωβ που συνδέονται συνήθως με τη θλίψη ή την απογοήτευση, το λιλά έχει έναν αέρα μυστηρίου και ξυπνάει την δημιουργικότητα. Είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για τη έξαψη της φαντασίας σε ένα χώρο χόμπι ή χειροτεχνίας. Σκεφτείτε το σε συνδυασμό με μια ουδέτερη απόχρωση, όπως γκρι ή με τόνους του μούρου.

Καλύτερο για τραπεζαρίες: Ζεστό λευκό

Υπάρχουν φαινομενικά ένας ατελείωτος αριθμός λευκών αποχρώσεων για να διαλέξετε, ποιο είναι το καλύτερο για την τραπεζαρία σας. Ενώ όλα βασίζονται στην προτίμηση σας, ένα ζεστό λευκό θα προσφέρει έναν πιο φιλόξενο και ελκυστικό τόνο στο δωμάτιο.

Καλύτερο για εισόδους σπιτιού: Ασημί

Δημιουργήστε χαλαρωτική ατμόσφαιρα στην είσοδο με το γκρι χρώμα και ζωντανέψτε έναν από τους πιο άχαρους χώρους του σπιτιού.

Το καλύτερο για κεντρικούς χώρους ή σπιτικά γραφεία: Πορτοκαλί

Το πορτοκάλι είναι ένα αναζωογονητικό χρώμα που προσδίδει ένα ζεστό συναίσθημα σε ένα δωμάτιο. Είναι ιδανικό για κεντρικούς χώρους του σπιτιού, όπου μπορείτε να διασκεδάσετε όπως καθιστικά και τραπεζαρίες. Επίσης ένα παρακινητικό χρώμα που το καθιστά εξίσου κατάλληλο για οικιακά γραφεία. Το βάψιμο όλου του δωμάτιου με πορτοκαλί φαίνεται αποθαρρυντικό, οπότε προτείνεται η δημιουργία ενός μοναδικού τοίχου «accent wall».

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 17 Καλύτερες Ιδέες για Ρουστίκ Νησίδες Κουζίνας

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ένα ΒΙΝΤΕΟ που θα σας ταρακουνήσει! Γιατί Δεν Πρέπει να Βγαίνετε στον Ήλιο Χωρίς Αντηλιακό

Κι όμως! Αυτά τα αντικείμενα ΔΕΝ κάνει να τα καθαρίζουμε με μαγειρική σόδα