in , , , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οδηγός για Αρχάριους – Καθιστικό!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οδηγός για Αρχάριους - Καθιστικό!
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οδηγός για Αρχάριους - Καθιστικό!

Εάν αρχίσατε να σκέφτεστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και πρώτο στον κατάλογο είναι το σαλόνι σας, ίσως σας φανεί δύσκολο γιατί θα πρέπει να επιλέξετε τα χρώματα για τους τοίχους, το είδος των επίπλων που έχετε ήδη και τι χρειάζεστε ακόμα, πώς να τα τοποθετήσετε και τι αλλά διακοσμητικά να βάλετε.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οδηγός για Αρχάριους - Καθιστικό!
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οδηγός για Αρχάριους – Καθιστικό!

Αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι τι στυλ διακόσμησης θέλετε, κοιτάζοντας φωτογραφίες διάφορων στυλ καθιστικών που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Για να σας βοηθήσουμε, δείτε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε με τη διακόσμησή σας.

Έπιπλα

Ένα κοινό πρόβλημα είναι ο τρόπος τοποθέτησης των επίπλων στο χώρο. Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι τοποθετούν έναν καναπέ στον ένα τοίχο, μερικές καρέκλες σε άλλον και αυτό ήταν. Για την σωστή τοποθέτησή τους υπάρχουν σημαντικές παραμέτρους όπως η επιλογή ενός εστιακού σημείου, η δημιουργία χώρου συζήτησης και η άνεση κινήσεων στο καθιστικό.

47 ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας σκανδιναβικού στυλ

Χαλιά

Το χαλί μπορεί να είναι μια πρόκληση για να τοποθετηθεί σωστά στο καθιστικό σας. Το πιο σημαντικό θέμα με οποιοδήποτε χαλί είναι το μέγεθος. Επίσης, όλα τα έπιπλα θα πρέπει να κάθονται πάνω στο χαλί ιδανικά και θα πρέπει να υπάρχουν περίπου 10 έως 20 εκατοστά γυμνού δαπέδου ανάμεσα στις άκρες του χαλιού και στους τοίχους του δωματίου.

Τέχνη

Οι άδειοι τοίχοι είναι σημάδι ημιτελές δωματίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γεμίσετε κάθε εκατοστό, αλλά η διακόσμηση των τοίχων με έργα τέχνης είναι σημαντική και δεν χρειάζεται να είναι ακριβή για να δημιουργήσετε μια ελκυστική και συνεκτική εμφάνιση. Αυτό που ένα άτομο θεωρεί τέχνη μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που σκέφτεται κάποιος άλλος. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το ένστικτο σας όταν πρόκειται για αυτό που σας αρέσει και τι θα ταιριάζει στο καθιστικό σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 30 Χρώματα για να Προσθέσετε Προσωπικότητα στην ΕΞΩΠΟΡΤΑ σας

Φωτισμός

Ο φωτισμός είναι ένα κάπως περίπλοκο στοιχείο οποιουδήποτε δωματίου και περιλαμβάνει τόσο το φυσικό όσο και τον τεχνητό. Τα φωτιστικά θα πρέπει να τοποθετούνται σε διαφορετικά επίπεδα σε όλο το δωμάτιο. Σκεφτείτε κρεμαστά φωτιστικά ή πολυελαίους, σποτάκια, πορτατίφ, φωτιστικά δαπέδου και επιτοίχια φωτιστικά.

Χρώματα βαψίματος

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλοί είναι η επιλογή του χρώματος βαψίματος πρώτα. Το σωστό είναι ότι αφού επιλέξετε τι ακριβώς θα μπει στο καθιστικό σας στη συνέχεια να επιλέξτε ένα χρώμα που βασίζεται σε αυτά.

Μετρήσεις

Θα πρέπει να γνωρίζετε τις διαστάσεις είτε πρόκειται για χαλιά είτε για έπιπλα και το μέγεθος του χώρου όπου θέλετε να τα τοποθετήσετε. Γι’ αυτό μια καλή ιδέα είναι να έχετε τις μετρήσεις καταγεγραμμένες κάπου ώστε να μπορείτε να τις συμβουλευτείτε όταν είναι απαραίτητο.

6+1 Χρώματα Καναπέδων που ταιριάζουν σε όλα τα σαλόνια!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Απαλλαγείτε από τις Δυσάρεστες Οσμές των Πετσετών Μπάνιου

ΧΑΣΤΕ 5 κιλά μέχρι το ΠΑΣΧΑ: Πόσο πρέπει να περπατάτε κάθε μέρα!

ΧΑΣΤΕ 5 κιλά μέχρι το ΠΑΣΧΑ: Πόσο πρέπει να περπατάτε κάθε μέρα!