in , , , , , , ,

Θες βάζο Αντίκα; Φτιάξτο!

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας χωρίς να ξοδευτείτε, τότε αυτή η ιδέα κατασκευής ενός ψεύτικου βάζου αντίκα είναι ιδανική για εσάς. Στην προκείμενη περίπτωση είναι ένα βάζο Hobnail από αδιαφανές γυαλί το οποίο αν και εφευρέθηκε στη Βενετία κατά τη δεκαετία του 1500, εντούτοις έγινε δημοφιλές στα τέλη του 19ου αιώνα. Αμερικανοί κατασκευαστές όπως ο Westmoreland, ο Fenton, το Imperial, το Indiana και το Anchor Hocking το παρήγαγαν ως οικονομικό υποκατάστατο του ακριβού ευρωπαϊκού γυαλιού και πορσελάνης.

Πώς να μετατρέψετε ένα μπαλόνι σε βάζο

Θα χρειαστείτε:

Γυάλινο βάζο
Αυτοκόλλητα πέρλες
Κόλλα στιγμής
Λευκό σπρέι

Καθαρίστε το γυαλί με ζεστό σαπουνόνερο για να αφαιρέσετε τυχόν αυτοκόλλητες ετικέτες.Πώς να φτιάξετε ένα ιδιαίτερο Φωτιστικό με βάζο και αιωρούμενες πεταλούδες!

Βάλτε μια μικρή ποσότητα κόλλας στο γυάλινο βάζο και κολλήστε τις πέρλες. Συνεχίστε γύρω γύρω μέχρι να το καλύψετε ολόκληρο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ψεκάστε ολόκληρο το βάζο (μέσα-έξω) με το σπρέι. Θα χρειαστούν μερικές στρώσεις για να καλύψετε τις πέρλες, οπότε να είστε υπομονετικοί και αφήστε κάθε στρώση να στεγνώνει εντελώς, πριν εφαρμόσετε την επόμενη. Μια γλυκιά ιδέα μετατρέπεται σε βάζο!

Προσθέστε πρασινάδα, φυτά ή λουλούδια είτε αληθινά είτε ψεύτικα.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

BOHO φανταστική κατασκευή: DIY Μακραμέ Μπόχο Σουβέρ

Ηλίας Μάστορας: Ο Έλληνας που φτιάχνει μπάλες που κουδουνίζουν για τυφλά παιδιά