in ,

Μια γλυκιά ιδέα μετατρέπεται σε βάζο!

Δεν χρειάζεστε ούτε κόστος, ούτε χρόνο για να δημιουργήσετε κάτι τέτοιο. Ανάλογα το στύλ και τις προτιμήσεις σας απλά επιχειρήστε το!

Θα χρειαστείτε:
κόλλα (εδω χρησιμοποιείτε συγκεκριμένα η craft clue)
Ένα μικρό γυάλινο βάζο
Ένα μικρό φλιτζανάκι
Ένα ψαλίδι
Ένα πολύ φωτεινό και ελαφρύ ύφασμα
Ένα πινέλο

1. Μετρήστε το ύψος και την περίμετρος του βάζου σας, και ανάλογα ξεκινήστε να κόβετε λωρίδες από το ύφασμα που έχετε επιλέξει για να μπορέσει να χωρέσει σωστά στο βάζο.

2. Στο μικρό φλιτζάνι σας, ρίξτε λίγο κόλλα και αραιώστε την με λίγο νερό (περίπου 1:2), ανακατέψτε καλά. Το νερό καλύτερα να υπερισχύει της κόλλας.

3. Βυθίστε την πρώτη σας ταινία από ύφασμα μέσα στην κόλλα. Μόλις μουσκέψει, με τον αντίχειρα σας την απομακρύνετε απο το φλυτζάνι προσπαθώντας να απαλλαγείτε από τυχόν περίσσεια κόλλα.

4. Τοποθετήστε την ταινία φροντίζοντας να το κάνετε σωστά. Χρησιμοποιήστε το πινέλο σας για να απομακρυνθούν οποιεσδήποτε φυσαλίδες αέρα έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στο ύφασμα και το βάζο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

5. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και με το υπόλοιπο του υφάσματος. Ολοκληρώνοντας την κατασκευή αφήστε την να στεγνώσει μια ολόκληρη μέρα για να είστε βέβαιοι πριν την χρήση της.

Με τη συγκεκριμένη κατασκευή επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε ρεσώ κεριά που λειτουργούν με μπαταρία αντί των πραγματικών κεριών για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα και πιάσει φωτιά.

Σημείωση:

– Δεν πειράζει να έχει περισσέψει ύφασμα πάνω από την κορυφή του βάζου σας, γιατί μπορεί εύκολα να αφερεθεί αφού έχει στεγνώσει.
-Επίσης δεν πειράζει να εμφανίζονται οι γραμμες του υφάσματος όταν το φωτάκι είναι αναμμένο.
via diyself

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 πρακτικές ιδέες οργάνωσης παπουτσιών!

Πως να καθαρίσεις τα ψεύτικα κοσμήματα!