in , , , ,

4 Λόγοι για τους Οποίους Νιώθετε Πάντα Πεινασμένοι

Τρώτε αλλά νιώθετε ότι δεν χορταίνετε; Δεν είστε ο μόνος. Η συνεχιζόμενη πείνα προέρχεται από τα λάθη που κάνετε στο φαγητό, καθώς και από έναν ασταθή τρόπο ζωής και οι κυριότεροι λόγοι είναι οι παρακάτω.

Ο ύπνος τουλάχιστον 7-8 ωρών, μας κάνει πιο όμορφους και υγιείς. Όταν το σώμα έχει έλλειψη ενέργειας, αντισταθμίζει από άλλες πηγές, όπως το φαγητό. Για να μην ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας για να τσιμπήσετε κάτι, πριν πάτε για ύπνο (συνιστάται τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα) θα πρέπει να τρώτε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες D και Κ. Άσε τους άλλους να μασάνε goji berry και βάλε τα ελληνικά super foods στη διατροφή σου!

Κενές θερμίδες σας κάνουν να αισθάνεστε πεινασμένοι. Αλλά ποιες είναι οι κενές θερμίδες; Είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλλά διατροφικά άδειες, όπως κρουασάν με σοκολάτα, αναψυκτικά και άλλα παρεμφερή.

Ο επόμενος λόγος είναι ο πιο δημοφιλής γιατί έχει και συζητηθεί και γραφτεί πολύ. Υπάρχει ένα ψεύτικο αίσθημα πείνας που κρύβει στην πραγματικότητα την ανάγκη του σώματος για ενυδάτωση. Η αφυδάτωση ξεγελάει τον εγκέφαλο και οι πληροφορίες που σας δίνει ερμηνεύονται ως πείνα.

Μια πολύ κακή ιδέα είναι να θεωρήσετε τον καφέ ως πρωινό. Θα σας δώσει ενέργεια για λίγες ώρες, αλλά δεν θα σας χορτάσει. Αποφύγετε να πίνετε καφέ πριν φάτε κάτι. Μην ξεχνάτε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και αν ξυπνήσετε το πρωί χωρίς να φάτε, η πείνα θα είναι παρούσα μέχρι τη μέση της νύχτας.

Δείτε ακόμα
Η διατροφή του Πυθαγόρα και του Ιπποκράτη που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών!
Όπως οι Γιαπωνέζες: 10 Καθημερινές Συνήθειες από Γιαπωνέζες ώστε να Φαίνεστε και να Νιώθετε Νεότερες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 τροφές που πρέπει να αποφεύγετε μετά τα 40!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οι Σκούρες Κουζίνες είναι η Τελευταία Τάση Διακόσμησης