Πώς φεύγει το σπυράκι. Δοκιμάστε σκόρδο!

Πώς φεύγει το σπυράκι.

Συνήθως τα σπυράκια εμφανίζονται σε στιγμές που δεν πρέπει όπως όταν έχουμε να πάμε σε ένα σοβαρό ραντεβού ή να κάνουμε μια επίσημη εμφάνιση. Να σπάσετε το σπυράκι δεν είναι καθόλου σοφή επιλογή καθώς το δέρμα θα κοκκινίσει και τα πράγματα θα γίνουν λίγο χειρότερα. Επίσης οι κρέμες που υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα τελικά φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο άμεσα.

Η Beauty vlogger Farah Dhukai μας παρουσιάζει όμως μία σπιτική λύση που αρκετοί που την έχουν δοκιμάσει υπόσχονται ότι δουλεύει και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Αυτή η λύση ακούει στο όνομα Σκόρδο!

Το σκόρδο είναι είναι πολύ ωφέλιμο για την υγεία, βρίσκεται σε πολλά πιάτα και σπεσιαλιτέ και είναι ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε ελληνική κουζίνα.

Το σκόρδο είναι είναι πολύ ωφέλιμο για την υγεία

Το σκόρδο έχει αντιφλεγμονώδεις δράσεις, θεραπευτικές ιδιότητες και αποτρέπει τις μολύνσεις. Μάλιστα στρατιώτες τον 18ο αιώνα το χρησιμοποιούσαν – το έτριβαν- στις πληγές για να μην μολυνθούν.

Related Post

Πώς να χρησιμοποιήσετε σκόρδο στα σπυράκια

Καθαρίστε μια σκελίδα σκόρδο και κόψτε την κορυφή της. Με το μαχαίρι χαράξτε ελαφρώς για να βγουν τα υγρά του. Σε καθαρό πρόσωπο τρίψτε το σκόρδο επάνω στο σπυράκι και αφήστε το υγρό επάνω στο δέρμα για 1 με 2 ώρες. Ομοίως και για σπυράκια που είναι εσωτερικά και δεν έχουν κορυφή. Αυτή η λύση είναι για μεμονωμένα σπυράκια. Δεν αποτελεί λύση για την ακμή και μεγάλες επιφάνειες του δέρματος γιατί μπορεί να προκαλέσει ακόμα και έγκαυμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε λύση φροντίδας του δέρματος, κάνετε πάντα μια δοκιμή στο δέρμα του καρπού για να δείτε αν έχετε αλλεργία ή το δέρμα σας είναι αντιδρά σε κάποιο από τα συστατικά. Το δέρμα του καθενός είναι διαφορετικό, οπότε το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Αυτή η ανάρτηση παρέχεται για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Δεν έχει σχεδιαστεί και δεν προορίζεται για να αποτελέσει ιατρική συμβουλή. Παρακαλείσθε να διακόψετε τη χρήση εάν το δέρμα σας δεν αντιδρά καλά.

Το σκόρδο είναι όξινο και μπορεί να έχει ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο δέρμα σας εάν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά. Παρακαλούμε προσέξτε όταν εφαρμόζετε οποιοδήποτε σπιτική λύση στο δέρμα σας και δοκιμάστε πάντα το στο πίσω μέρος του χεριού σας *

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Recent Posts

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More

30 Απριλίου, 2024

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More

30 Απριλίου, 2024

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα