in , , ,

Τοποθέτηση φωτοταπετσαρίας μόνος σου. Βίντεο τοποθέτησης και αναλυτικές οδηγίες.

Τοποθέτηση φωτοταπετσαρίας – Βίντεο τοποθέτησης και αναλυτικές οδηγίες

H wallndesign, εταιρεία που ειδικεύεται σε ταπετσαρίες τοίχουφωτοταπετσαρίεςπίνακες ζωγραφικήςαυτοκόλλητα τοίχου και γενικά διακοσμητικά έπιπλα και αξεσουάρ για το σπίτι μας δείχνει πώς να κάνουμε μόνοι μας τοποθέτηση Φωτοταπετσαρίας.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε βήμα-προς-βήμα την τοποθέτηση φωτοταπετσαρίας και τις διαθέσιμες αναλυτικές οδηγίες. Οι οδηγίες απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν την τοποθέτηση χωρίς τη συνδρομή συνεργείου ή επαγγελματία.

Τοποθέτηση φωτοταπετσαρίας  μόνος σου.

Αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης Φωτοταπετσαρίας

  1. Προετοιμασία της επιφάνειας – η επιφάνεια του τοίχου πρέπει να είναι καθαρή και λεία και χωρίς ίχνη και άλλα υπολειπόμενα υλικά.
  2. Χρησιμοποιήστε την κόλλα με τον τρόπο που υποδεικνύεται στο βίντεο. Σημαντική πληροφορία: Επιτρέψτε στα επιμέρους φύλλα να απορροφήσουν την κόλλα για ακριβώς 3 λεπτά και προσοχή να μην τοποθετηθούν εκ παραδρομής το ένα επάνω στο άλλο.
  3. Σχεδιάστε γραμμές για να οριοθετήσετε την τοποθέτηση. Οι τοίχοι δεν είναι πάντα ευθυγραμμισμένοι στις πλευρές τους, οπότε ξεκινήστε την τοποθέτηση από το μέσον του τοίχου (σχεδιάζοντας μία οριζόντια και μία κάθετη γραμμή) και προχωρήστε προς τις πλευρές. Για να σχεδιάσετε τις γραμμές μπορείτε να χρησιμοποιήστε επίπεδο αλφάδι, νήμα της στάθμης και μολύβι. Ξεκινήστε με το τεμάχιο 4.
  4. Κατά την επάλειψη της κόλλας στα επιμέρους φύλλα χρησιμοποιήστε ομοιόμορφες κινήσεις και μην ξεχάσετε να επαλείψετε κόλλα και στις άκρες.
  5. Τοποθέτηση: Τοποθετήστε τα φύλλα δίπλα στις γραμμές με φορά τοποθέτησης από την κορυφή προς τα κάτω. Φροντίστε να αφαιρέσετε τις φυσαλίδες αέρα, εφόσον υπάρχουν, με κίνηση από το μέσον, προς τις άκρες του κάθε φύλλου. Σε σειρά τοποθέτησης ακολουθούν τα χαμηλότερα φύλλα 6, 2, 8 και στη συνέχεια τα επάνω φύλλα 3, 5, 1 και 7. Τα φύλλα θα πρέπει να έχουν επικάλυψη 2-3 χιλιοστά μεταξύ τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο.
  6. Αφήστε τις φωτοταπετσαρίες να στεγνώσουν με αργό ρυθμό. Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία δωματίου είναι περίπου 18-20 ° C και αποφύγετε τα ρεύματα (κρατήστε τα παράθυρα κλειστά, θερμαίνετε μέτρια το χειμώνα).
  7. Αφού στεγνώσουν οι φωτοταπετσαρίες αφαιρέστε προσεκτικά με λεπίδα αφαίρεσης τα τμήματα που ενδεχομένως περισσεύουν στις άκρες.

Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα φωτοταπετσαρίας

Η φωτοταπετσαρία είναι πλέον έτοιμη για να βελτιώσει την αισθητική του χώρου σας!

* Οι οδηγίες αποτελούν απλές υποδείξεις και όχι επίσημο οδηγό τοποθέτησης της WallNDesign. ΔΕΝ καλύπτουν σφάλματα ή φθορές κατά τη διαδικασία τοποθέτησης.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

diy ζωάκια από πομ πομ

Diy ζωάκια από πομ πομ

γυναικεία κόλπα

10 γυναικεία κόλπα για άμεσες λύσεις σε άβολες καταστάσεις