Φτιάξτε τη δική σας κοτόπιτα και εντυπωσιάστε τους όλους, ακολουθώντας βήμα βήμα τη συνταγή για κοτόπιτα του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι!
Διαβάστε επίσης – Tα πιο εύκολο τυροπιτάκια φτιαγμένα στο μπλέντερ!
Σε μία κατσαρόλα ή ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τις πράσες, τσιγαρίζετε για 10 λεπτά, προσθέτετε τα κομμάτια κοτόπουλο, τσιγαρίζετε, προσθέτετε τα μανιτάρια, τσιγαρίζετε και σβήνετε με το κρασί.
Αφήνετε να εξατμιστεί και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Αφήνετε το κοτόπουλο να ψηθεί για 20 περίπου λεπτά.
Σε μία άλλη κατσαρόλα φτιάχνετε μία τύπου μπεσαμέλ, λιώνετε δηλαδή το βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύετε και ρίχνουμε το ζωμό από κοτόπουλο που έχουμε ζεστό και ανακατεύετε μέχρι να δέσει και να γίνει μία κρέμα.
Ρίχνετε ύστερα την κρέμα επάνω στο κοτόπουλο. Ανακατεύετε, προσθέτετε το μαϊντανό, την κρέμα γάλακτος και το αφήνετε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά.
Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει. Ανοίγετε το ένα φύλλο σε ένα στρογγυλό ταψί με λαδόκολλα, απλώνετε τη γέμιση και τη σκεπάζετε με το άλλο φύλλο.
Κλείνετε τις άκρες, κάνουμε μερικές τρύπες επάνω στο φύλλο με το πιρούνι, αλείφετε με αυγό και ψήνετε στους 190° για περίπου μια ώρα.
Βγάζετε από το φούρνο και περιμένετε 10-15 λεπτά πριν την κόψετε.
via foodmaniacs
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα