Αυτό είναι τα πιο εύκολα τυροπιτάκια στον κόσμο! Φτιαγμένα στο μπλέντερ, γίνονται πεντανόστιμα και είναι έτοιμα σε λίγα λεπτά. Αν τη δοκιμάσεις, δε θα θελήσεις να ξανακάνεις άλλη συνταγή, είναι εθιστική!
Τρόπος προετοιμασίας
Μπορείς αν θέλεις να αλλάξεις την αναλογία των τυριών, αν τα θες πιο γλυκά ή πιο αλμυρά. Η συνταγή βγάζει 10 μεγάλα τυροπιτάκια.
Διαβάστε επίσης Όλες οι βασικές ζύμες σε ένα άρθρο! (Ζύμη σφολιάτα, κουρού, κρούστας, πίτες, πίτσα, κρέπες, πεϊνιρλί, τυροπιτάκια, κρουασάν, ψωμί του τοστ)
Υλικά
1/4 φλυτζανιού λάδι (60ml)
1/2 φλυτζανιού γάλα (120ml)
4 φέτες τυρί μοτσαρέλα
1/2 φλυτζανιού παρμεζάνα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλυτζάνι αλεύρι
Πώς να το κάνετε
Βάζουμε τα πάντα μέσα στο μπλέντερ και ανακατεύουμε. Λαδώνουμε μια φόρμα για cupcake και γεμίζουμε τα 2/3 κάθε θήκης. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, έως ότου να ροδίσουν (περίπου 25 λεπτά). Μπορούν να διατηρηθούν και στην κατάψυξη έως και 3 μήνες.r