Η βουτυρόκρεμα συνήθως χρησιμοποιείται στα cupcakes αλλά και σαν επικάλυψη σε κέικ και τούρτες που θέλουμε να τοποθετήσουμε ζαχαρόπαστα. Η συνταγή και η διαδικασία είναι πολύ απλή όπως και τα υλικά.
Υλικά:
400 γρ. ζάχαρη άχνη
250 γρ. βούτυρο σε θερμποκρασία δωματίου
βανίλια
λίγο αλάτι
Διαβάστε επίσης – Πώς φτιάχνουμε Ζαχαρόπαστα. (Fondant) Βήμα – Βήμα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με το αλάτι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη αφού την έχουμε κοσκινίσει, σταδιακά για να μην σβολιάσει. Ρίχνουμε τη βανίλια και χτυπάμε για 3 λεπτά περίπου. Η βουτυρόκρεμα θέλει γενικά καλό χτύπημα και προσοχή στο σβόλιασμα.
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα