(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υπάρχουν πολλές συνταγές για σπιτική μερέντα, μερέντα όμως με καραμελωμένο ζαχαρούχο, σίγουρα δεν έχετε συναντήσει πολλές φορές. Είναι μια πανεύκολη συνταγή και θα τη φτιάξετε μόλις σε λίγα λεπτά.
Υλικά
1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 κουβερτούρα
1/2 πακέτο μαργαρίνη δηλαδή 125 γρ
3 κουταλιές της σούπας κακάο κοσκινισμένο.
Εκτέλεση
Σε μικρό κατσαρολάκι και σε μέτρια φωτιά λιώνουμε την μαργαρίνη και την σοκολάτα. Προσθέτουμε το κοσκινισμένο κακάο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τέλος ρίχνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά καλά.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα