Πώς θα φτιάξετε μια ιδιαίτερη μερέντα που σίγουρα όμοια της δεν έχετε δοκιμάσει ξανά. Μια συνταγή από τη Γωγώ Σαμίου! Τις πεντανόστιμες και λαχταριστές συνταγές της μπορείτε να τις βρείτε στην ομάδα της στο Facebook “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”, όπου μπορείτε πολύ εύκολα με ένα κλικ να γίνετε μέλη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υπάρχουν πολλές συνταγές για σπιτική μερέντα, μερέντα όμως με καραμελωμένο ζαχαρούχο, σίγουρα δεν έχετε συναντήσει πολλές φορές. Είναι μια πανεύκολη συνταγή και θα τη φτιάξετε μόλις σε λίγα λεπτά.
Υλικά
1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 κουβερτούρα
1/2 πακέτο μαργαρίνη δηλαδή 125 γρ
3 κουταλιές της σούπας κακάο κοσκινισμένο.
Εκτέλεση
Σε μικρό κατσαρολάκι και σε μέτρια φωτιά λιώνουμε την μαργαρίνη και την σοκολάτα. Προσθέτουμε το κοσκινισμένο κακάο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τέλος ρίχνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά καλά.
Μπορείτε να αντικαταστησετε την μαύρη κουβερτούρα με κουβερτούρα γάλακτος.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Αυτή τη συνταγή αλλά και πολλές άλλες μπορείτε να βρείτε στην ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” αλλά και στη σελίδα Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου – Gogo Samiou
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!