(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υπάρχουν πολλές συνταγές για σπιτική μερέντα, μερέντα όμως με καραμελωμένο ζαχαρούχο, σίγουρα δεν έχετε συναντήσει πολλές φορές. Είναι μια πανεύκολη συνταγή και θα τη φτιάξετε μόλις σε λίγα λεπτά.
Υλικά
1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 κουβερτούρα
1/2 πακέτο μαργαρίνη δηλαδή 125 γρ
3 κουταλιές της σούπας κακάο κοσκινισμένο.
Εκτέλεση
Σε μικρό κατσαρολάκι και σε μέτρια φωτιά λιώνουμε την μαργαρίνη και την σοκολάτα. Προσθέτουμε το κοσκινισμένο κακάο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τέλος ρίχνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά καλά.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});