in , ,

World of Crafters 2018 – Μια ημερίδα για τη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα στον χώρο του crafting!

Αγαπάς το crafting; Δημιουργείς για εσένα και τους αγαπημένους σου? Έχεις σκεφτεί ότι αυτά που φτιάχνεις, αξίζει να βρίσκονται στην αγορά αλλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Έλα στο World of Crafters, την πρώτη ημερίδα αφιερωμένη στην δημιουργία και την επιχειρηματικότητα, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στο Θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Εκεί θα βρίσκονται επιτυχημένοι δημιουργοί και καταξιωμένοι επαγγελματίες του marketing και του επιχειρείν, για να μοιραστούν τα μυστικά της επιτυχίας στον κόσμο της δημιουργικής επιχειρηματικότητας. Θα εμπνευστείς, θα μάθεις για την σημασία του branding και την δύναμη του positioning, θα πάρεις συμβουλές για την φωτογράφηση των δημιουργιών σου με απλά μέσα, θα ενημερωθείς για τεχνικές πωλήσεων και θα λύσεις τις απορίες σου σχετικά με την προώθηση στα digital και social media.

Και για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν στο Θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, υπάρχει ειδικό εισιτήριο για παρακολούθηση της ημερίδας σε ζωντανή online μετάδοση (live streaming), ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στο βιντεοσκοπημένο υλικό για 12 μήνες.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί στο worldofcrafters.gr και περιλαμβάνει έμπνευση, ψυχολογία, στρατηγική, branding, φωτογραφία, marketing, social media και promotion.

Προμηθεύσου έγκαιρα το εισιτήριο σου στο viva.gr World of Crafters
Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ποια είναι τα 15 λάθη που Κάνουμε όταν βάζουμε Πλυντήριο με αποτέλεσμα να καταστρέφουμε τα Ρούχα μας;

Σπιτική Μερέντα με καραμελωμένο Ζαχαρούχο – Μια Συνταγή από τη Γωγώ Σαμίου