in , , ,

Αυτό είναι το μυστικό των εστιατορίων για τέλεια ζυμαρικά

Όπως φαίνεται, υπάρχει ο σωστός τρόπος και κ ο λάθος για να μαγειρέψεις ζυμαρικά, όπως και με όλα τα άλλα. 

 Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ; Βράζετε μια κατσαρόλα με νερό, ρίχνετε λίγο αλάτι, βάζετε τα ζυμαρικά, ανακατεύετε και τα παρακολουθείτε μέχρι να βράσουν όσο επιθυμείτε.
Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν ότι πρέπει να το κάνουν οι περισσότεροι από εμάς.Όσο βούτυρο και να βάλετε , τυρί ή σάλτσα , ποτέ δεν είναι τόσο τέλεια όπως από το αγαπημένο μας ιταλικό εστιατόριο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αλλά μαντέψτε … Μπορείτε να φτιάξετε τα ζυμαρικά 10 φορές καλύτερα από ότι τα κάνετε τώρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναθεωρήσετε την τεχνική σας.
Δείτε παρακάτω τον πολύ εύκολο τρόπο , με δύο στάδια , για να φτάσετε τα σπιτικά σας ζυμαρικά σε άλλο επίπεδο.
Πώς να μαγειρέψετε τέλεια ζυμαρικά

Δείτε επίσης – ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Gourmet A La Μπατιρέ

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
Food52

ΒΗΜΑ 1

Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά  για περίπου 2 λεπτά. Μπορεί να σας μοιάζει για πολύ δραστική αλλαγή, αλλά αν σκεφτείτε πως τα μαγειρεύετε για περίπου 8 λεπτά , είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Μειώνοντας το χρόνο στο μισό , τα ζυμαρικά διατηρούν την απαραίτητη σκληράδα , την οποία χρειαζόμαστε σε ένα πετυχημένο πιάτο μακαρόνια . Κανείς δεν θέλει να κουράζετε για να μασήσει τις πέννες του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΒΗΜΑ 2

Κατόπιν ολοκληρώστε μαγειρεύοντας τα μέσα στη σάλτσα , την οποία ιδανικά , θα έχετε σιγοβράσει  σε μια άλλη κατσαρόλα..” Προσθέτοντας τα λίγο βρασμένα ζυμαρικά στη σάλτσα , τους δίνετε 1 3 λεπτά να απορροφήσουν τη νοστιμιά της.

Θα την λατρέψετε τη γεύση τους. Είναι σαν να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας σάλτσα σε κάθε μπουκιά.

Επίσης , η σάλτσα σας δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα η κλασική κόκκινη σάλτσα, μπορεί να είναι λευκή σάλτσα μ ή ακόμα και απλό ελαιόλαδο .

James Ransom – Food52

Δύο απλά βήματα , για να φτάσετε τα ζυμαρικά σας από μέτρια σε εστιατορίου. Οι φίλοι σας και οι συγγενείς σας πρόκειται να αναρωτιούνται τι κάνατε στη συνήθη συνταγή σας ζυμαρικών και έχουν τόσο καλύτερη γεύση, αλλά αυτό μπορεί να μείνει μυστικό!

Δείτε επίσης – Λαχταριστή Πίτα Ζυμαρικών!

Τι νομίζετε για αυτόν τον απλό τρόπο , να νοστιμίσετε τα σπιτικά σας ζυμαρικά;Έχετε κάποια άλλη τεχνική , για τα τέλεια ζυμαρικά; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας.
via fumara

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DiY Πως φτιάχνουμε lip Balm! Διάφορες παραλλαγές. Οδηγός βήμα-βήμα

Ο Γρίφος που έχει «ρίξει» το Ίντερνετ! Εσείς ΠΟΣΑ Τρίγωνα βλέπετε στην Εικόνα; Η Απάντηση θα σας Εκπλήξει!