Υλικά
κολοκυθάκια κομμένα ψιλά όπως τα βλέπετε
αλεύρι
αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καθαρίζουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια όπως στην φωτογραφία
Τα βάζουμε σε σουρωτήρι τα πασπαλίζουμε με αλάτι και τα αφήνουμε περίπου 30 λεπτά να ιδρώσουν.
Βάζουμε μπόλικο λάδι -σε βαθύ κατσαρολάκι ακόμα καλύτερα- να ζεσταθεί αρκετά.
Σε μία καθαρή σακούλα του σούπερ μάρκετ βάζουμε αλεύρι μπόλικο.
Ρίχνουμε μέσα τα κολοκυθάκια κλείνουμε στην σακούλα με το χέρι αφήνοντας λίγο αέρα και την κουνάμε να αλευρώσουν τα κολοκυθάκια όλα.
Με το χέρι παίρνουμε ποσότητα από τα κολοκύθια τα τινάζουμε μέσα στην σακούλα μην λερώσουμε παρά έξω και τηγανίζουμε .
Ετοιμάζομαι αμέσως γι αυτό προσέξτε μην αρπάξουν μόλις χρυσαφίσουν με τρυπητή κουτάλα τα βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας επάνω να φύγει το περιττό λάδι και μετά στην πιατέλα.
Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν όλα.
Αν χρειαστεί αλλάζουμε λάδι αλλά αν τα τινάζεται καλά δεν θα χρειαστεί διότι δεν θα έχουν πολύ αλεύρι να παραμένει στο λάδι και να το μαυρίζει !!
Δείτε επίσης: Πώς Να Φτιάξετε Εύκολα Πεντανόστιμους Σπιτικούς Κολοκυθοκεφτέδες!
Το να έχετε ένα καθαρό σπίτι δεν είναι εύκολο, ακόμη και με όλα τα προϊόντα… Read More
Για μερικούς ανθρώπους, η κουζίνα είναι το αγαπημένο μέρος του σπιτιού, ενώ άλλοι προτιμούν να… Read More
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την επιθυμία να σπάσετε ένα σπυράκι τη στιγμή που θα… Read More
Όχι μόνο μοντέρνα, αλλά και πολλά γνωστά είδη παπουτσιών συχνά αποδεικνύονται μη πρακτικά. Η αγορά… Read More
Το πρωί, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι. Ειδικά αν πάνε στη δουλειά… Read More
Για τη διατήρηση της υγείας μας, είναι απαραίτητο να απολυμαίνουμε τα προϊόντα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα