Συστατικά
1 ½ κούπα αλεύρι για κάθε χρήση
1 κούπα γιαούρτι
1 κούπα ζάχαρη
½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 ¼ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
½ κούπα ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C. Αλείψτε ένα ταψάκι για κέικ με λίγο λάδι, πασπαλίστε το με λίγο αλεύρι και αφήστε το στην άκρη.
Σε ένα μπολ χτυπήστε το γιαούρτι με ένα σύρμα, προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Ανακατέψτε και αφήστε για 5 λεπτά. Θα σχηματιστούν μικρές φυσαλίδες.
Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας και το λάδι στο μείγμα.
Προσθέστε το αλεύρι κοσκινισμένο στο μείγμα.
Ανακατέψτε τα όλα μαζί και ρίξτε τα στο ταψάκι.
Ψήστε στο φούρνο για 30-35 λεπτά. Τοποθετήστε μια οδοντογλυφίδα στο κέικ και ελέγξτε.
Αφήστε να κρυώσει και σερβίρετε.
fotos via mytaste
Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More
Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα