(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά
4 φέτες μπέικον, κομμένες στη μέση σταυρωτά
1/3 φλυτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας γάλα
4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
Αλάτι και πιπέρι, αν θέλετε
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κόκκινο πιπέρι
1 μικρη συσκευασια Pillsbury για κρουασάν
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί
Δείτε επίσης:
Οδηγίες
Ζεσταίνετε το φούρνο στους 185°C. Σε ένα ταψί τοποθετείστε μια λαδόκολλα. Σε ένα τηγάνι, μαγειρέψτε το μπέικον σε μέτρια φωτιά για 4 λεπτά περίπου ή μέχρι να ψηθεί, αλλά να μην γίνει τραγανό, γυρίζοντας μία φορά. Βάλτε το μπέικον στην άκρη και στραγγίξτε καλά αλλά κρατήστε 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι μπέικον από το τηγάνι.
Σε ένα μέτριο μπολ, χτυπήστε το 1/3 φλιτζάνι γάλα, τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι με ένα πιρούνι. Χτυπήστε ελαφρά μέχρι να αναμιχθούν καλά.
Ρίξτε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι. Ανακατέψτε μια φορά.
Ξετυλίξτε την ζύμη και διαχωρίστε την σε 8 τρίγωνα. Τοποθετήστε τα τρίγωνα με την μικρότερη πλευρά προς το κέντρο, δίνοντας σχήμα αστεριού.
Βάλτε το μπέικον σε καθένα από τα τρίγωνα. Ρίξτε το 1/3 φλιτζάνι του τυριού περιμετρικά της ζύμης.
Ρίξτε με το κουτάλι τα αυγά πάνω από το τυρί. Πασπαλίστε με το 1/3 φλιτζάνι τυρί.
Τραβήξτε τα άκρα των τριγώνων και περάστε τα από πάνω και κάτω από τη ζύμη για να σχηματίσουμε έναν δακτύλιο.
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα